Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕВЪН ПОЙНТС НЕТУЪРК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204024709
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204024709 от 2019-11-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 14, 2016 10:30
Наименование
СЕВЪН ПОЙНТС НЕТУЪРК
Транслитерация
SEVEN POINTS NETWORK
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, УЛ. ЧЕТНИК НИКОЛА АЛЕКСИЕВ, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с ядки, хранителни и нехранителни стоки в праната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, туроператорска, турагентска, туристическа, хот... Търговия на едро и дребно с ядки, хранителни и нехранителни стоки в праната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, туроператорска, турагентска, туристическа, хотелиерска, ресторантьорство, преводи от и на чужди езици, дейност на търговско представителство, чуждоезикови, образователни, квалификационни, и подготвителни курсове, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, транспортна дейност, превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен или нает транспорт, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, всякакви цруги сделки и дейности, които не са забранени с нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИЯНА ВЪЛЧЕВА КОЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИЯНА ВЪЛЧЕВА КОЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕВЪН ПОЙНТС НЕТУЪРК ЕООД на латиница "SEVEN POINTS NETWORK" с ЕИК/ПИК 204024709 е основана на 14 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕВЪН ПОИНТС ТРАВЕЛ", но на 28 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "СЕВЪН ПОЙНТС НЕТУЪРК". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 23, 2019 14:50
Годишен финансов отчет - October 23, 2019 14:50
Годишен финансов отчет - October 23, 2019 14:50

Хронология

2016-04-14
Регистрация на фирмата

2019-10-28
Промяна наименование
Името се сменя от СЕВЪН ПОИНТС ТРАВЕЛ на СЕВЪН ПОЙНТС НЕТУЪРК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, УЛ. ЕВРЕДИКА, 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, УЛ. ЧЕТНИК НИКОЛА АЛЕКСИЕВ, 5
Промяна предмет на дейност
- Туроператорска, турагентска, туристическа, хотелиерска, ресторантьорство, преводи от и на чужди езици, дейност на търговско представителство, чуждоезикови, образователни, квалификационни, и подготвителни курсове, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, транспортна дейност, превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен или нает транспорт, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, всякакви други сделки и дейности, които не са забранени с нормативен акт.
+ Търговия на едро и дребно с ядки, хранителни и нехранителни стоки в праната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, туроператорска, турагентска, туристическа, хотелиерска, ресторантьорство, преводи от и на чужди езици, дейност на търговско представителство, чуждоезикови, образователни, квалификационни, и подготвителни курсове, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, транспортна дейност, превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен или нает транспорт, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, всякакви цруги сделки и дейности, които не са забранени с нормативен акт.

2019-11-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204024709 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма