Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Авто партнър ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204025191
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204025191 от 2020-09-04 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
April 14, 2016 12:25
Наименование
Авто партнър
Транслитерация
Auto partner Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, пл. Света Неделя, 4, ет. 6 Виж на картата
Има 34 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, закупуване, продажба, отдаване под наем (Рент-а Кар услуги), оперативен и финансов лизинг и посредничество при сделки с всякакъв вид превозни средства и автомобили; извършване в страната... Внос, закупуване, продажба, отдаване под наем (Рент-а Кар услуги), оперативен и финансов лизинг и посредничество при сделки с всякакъв вид превозни средства и автомобили; извършване в страната и чужбина на посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговска дейност на едро и дребно; лизингова дейност; търговско представителство, посредничество и агентска дейност, комисионни, консултантски услуги; сервизна, строителна и предприемаческа дейност, както и всякакви други дейности незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йордан Ангелов Ангелов (свързан с 39 фирми)
Управител: Десислав Стефанов Палапушев (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"РЕАЛТО ГРУП" ЕАД (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Авто партнър ЕООД на латиница "Auto partner Ltd" с ЕИК/ПИК 204025191 е основана на 14 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Динамик Естейтс", но на 30 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "Авто партнър". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2016-04-14
Регистрация на фирмата

2020-09-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204025191 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2021-11-10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, СЕРВИЗНА, СТРОИТЕЛНА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ИКОНОМИЧЕСКИ И АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ, ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА КАДРИ СЛЕД ПРИДОБИВАНЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Внос, закупуване, продажба, отдаване под наем (Рент-а Кар услуги), оперативен и финансов лизинг и посредничество при сделки с всякакъв вид превозни средства и автомобили; извършване в страната и чужбина на посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговска дейност на едро и дребно; лизингова дейност; търговско представителство, посредничество и агентска дейност, комисионни, консултантски услуги; сервизна, строителна и предприемаческа дейност, както и всякакви други дейности незабранени със закон.

2022-03-30
Промяна наименование
Името се сменя от Динамик Естейтс на Авто партнър

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма