Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАЙО ИНВЕСТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204038331
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 21, 2016 14:27
Наименование
ПАЙО ИНВЕСТ
Транслитерация
‘‘PAIO INVEST” INC.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Разцветников 1А, 1, бл. 1, вх. -1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6201 - КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ
Предмет на дейност
ОН-ЛАЙН (ON-LINE) магазин за хранителни стоки, хранителни добавки, домашни потреби, дрогерия, битова химия, перилни и почистващи препарати, санитарни принадлежности, дезинфектанти, коз... ОН-ЛАЙН (ON-LINE) магазин за хранителни стоки, хранителни добавки, домашни потреби, дрогерия, битова химия, перилни и почистващи препарати, санитарни принадлежности, дезинфектанти, козметични продукти, лична и интимна козметика, продукти за лична употреба, фармацефтични продукти в свободен режим. Търговия на едро и дребно на разнообразни стоки и продукти, продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел да се препродаде в първоначален преработен или обработен вид;Рент-а-кар, транспортна дейност със собствени и/или наети транспортни средства; за собствена сметка и/или за чужда сметка; логистика, спедиционни и превозни сделки; отдаване под наем на транспортни средства, вътрешен и международен транспорт, превоз на товари, превоз на спициализирани товари, хладилен транспорт, специализиран транспрорт на товари и пътници, пътнически превоз, специализиран пътнически превоз.- Търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; лизинг; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собсвеност; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, и др. услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти; инвестиции в строителството. Извършване на сделки с интелектуална собственост; финанси и инвестиции; супервайзорска дейност; извършване на търговия; консултански услуги; информационни технологии; управление на проектанска дейност; разработване и управление на европейски проекти; маркетинг, маркетингов анализ и проучване; внедряване на нови продукти, процеси и технологии и подобряване на наличните в областта на софтуера и информационните услуги; подобряване условията на труд; търговско представителство, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; покупка на стоки с цел продажба; всяка друга дейност, за която няма законова забрана. В случай, че за упражняването на някои от дейностите се изисква предварително удобрение и/или разрешение на държавен орган, то същата ще бъде извършвана едва след получаване на такова. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в други дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 9 фирми)
Управител: СВЕТЛИН ПАВЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Тодор Павлов Димитров 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: СВЕТЛИН ПАВЛОВ ДИМИТРОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАЙО ИНВЕСТ ООД на латиница "‘‘PAIO INVEST” INC." с ЕИК/ПИК 204038331 е основана на 21 Април 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДОДЖ СЪЛЮШЪНС", но на 18 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ПАЙО ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2016-04-21
Регистрация на фирмата

2017-01-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, УЛ. СВЕТИ КИПРИЯН, 56
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.СВЕТИ КИПРИЯН, 56
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2020-05-07
Промяна наименование
Името се сменя от ДОДЖ СЪЛЮШЪНС на ЙОЛА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.СВЕТИ КИПРИЯН, 56
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Цариградско шосе, 62
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ - 1400 лв - 70.00% дял
- ИВАН АТАНАСОВ АНДОНОВ - 600 лв - 30.00% дял
+ Катя Иванова Петрова - 1000 лв - 50.00% дял
+ Тодор Павлов Димитров - 1000 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ;ФИНАНСИ И ИНВЕСТИЦИИ; СУПЕРВАЙЗОРСКА ДЕЙНОСТ;ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВИЯ;КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ;УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ; РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ;МАРКЕТИНГ,МАРКЕТИНГОВ АНАЛИЗ И ПРОУЧВАНЕ;ВНЕДРЯВАНЕ НА НОВИ ПРОДУКТИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНОЛОГИИ И ПОДОБРЯВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ В ОБЛАСТТА НА СОФТУЕРА И ИНФОРМАЦИОННИТЕ УСЛУГИ;ПОДОБРЯВАНЕ УСЛОВИЯТА НА ТРУД;ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА;ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ,ЗА КОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.В СЛУЧАЙ,ЧЕ ЗА УПРАЖНЯВАНЕТО НА НЯКОЯ ОТ ДЕЙНОСТИТЕ СЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОДОБРЕНИЕ И/ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН ОРГАН,ТО СЪЩАТА ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШАВАЛА ЕДВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ТАКОВА.
+ ОН-ЛАЙН (ON-LINE) магазин за хранителни стоки, хранителни добавки, домашни потреби, дрогерия, битова химия, перилни и почистващи препарати, санитарни принадлежности, дезинфектанти, козметични продукти, лична и интимна козметика, продукти за лична употреба, фармацефтични продукти в свободен режим. Търговия на едро и дребно на разнообразни стоки и продукти, продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел да се препродаде в първоначален преработен или обработен вид;Рент-а-кар, транспортна дейност със собствени и/или наети транспортни средства; за собствена сметка и/или за чужда сметка; логистика, спедиционни и превозни сделки; отдаване под наем на транспортни средства, вътрешен и международен транспорт, превоз на товари, превоз на спициализирани товари, хладилен транспорт, специализиран транспрорт на товари и пътници, пътнически превоз, специализиран пътнически превоз.- Търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; лизинг; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собсвеност; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, и др. услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти; инвестиции в строителството. Извършване на сделки с интелектуална собственост; финанси и инвестиции; супервайзорска дейност; извършване на търговия; консултански услуги; информационни технологии; управление на проектанска дейност; разработване и управление на европейски проекти; маркетинг, маркетингов анализ и проучване; внедряване на нови продукти, процеси и технологии и подобряване на наличните в областта на софтуера и информационните услуги; подобряване условията на труд; търговско представителство, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; покупка на стоки с цел продажба; всяка друга дейност, за която няма законова забрана. В случай, че за упражняването на някои от дейностите се изисква предварително удобрение и/или разрешение на държавен орган, то същата ще бъде извършвана едва след получаване на такова. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в други дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.

2021-08-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЙОЛА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на ПАЙО ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Цариградско шосе, 62
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Разцветников 1А, 1, бл. 1, вх. -1
Промяна съдружници
- Катя Иванова Петрова - 1000 лв - 50.00% дял
- Тодор Павлов Димитров - 1000 лв - 50.00% дял
+ СВЕТЛИН ПАВЛОВ ДИМИТРОВ - 1000 лв - 50.00% дял
+ Тодор Павлов Димитров - 1000 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма