Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРИМ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204038751
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 21, 2016 15:32
Наименование
ИНТЕРИМ КОНСУЛТ
Транслитерация
INTERIM CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Преки път", 23, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Търговско представителство и посредничество, консултантски услуги за разработване на програми и проекти, кандидатстващи за финансиране и за разработване на стратегии, анализи, проучвания, пр... Търговско представителство и посредничество, консултантски услуги за разработване на програми и проекти, кандидатстващи за финансиране и за разработване на стратегии, анализи, проучвания, процедурни наръчници и тръжни документации, консултантски услуги за управление и изпълнение на проекти и програми, получили финансиране, както и всяка друга дейност, която не е забранена закона или изисква специално административно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР МИТКОВ АНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР МИТКОВ АНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРИМ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "INTERIM CONSULT" с ЕИК/ПИК 204038751 е основана на 21 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Хелкет Солушънс", но на 28 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ИНТЕРИМ КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-04-21
Регистрация на фирмата

2023-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от Хелкет Солушънс на ИНТЕРИМ КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, ул. „Сирма войвода“, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Преки път", 23, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дейности в областта на информационните технологии, разработка на софтуерни продукти, програмиране, уеб базирани услуги, разработка на иновации, управление и инсталация на машини, поддръжка на компютърни системи, маркетинг, представителство на физически и юридически лица, продажба на печатни произведения, сервиз и поддръжка на домакинска и промишлена техника, производство и покупка на машини, както и всички услуги, незабранени от Закона или след лицензиране, там където е необходимо по нормативен акт.
+ Търговско представителство и посредничество, консултантски услуги за разработване на програми и проекти, кандидатстващи за финансиране и за разработване на стратегии, анализи, проучвания, процедурни наръчници и тръжни документации, консултантски услуги за управление и изпълнение на проекти и програми, получили финансиране, както и всяка друга дейност, която не е забранена закона или изисква специално административно разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма