Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТЪР БИОТЕК ЕУ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204046449
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 26, 2016 11:02
Наименование
ЦЕНТЪР БИОТЕК ЕУ
Транслитерация
"CENTER BIOTEC EU" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 50, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 97 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
72 - научноизследователска и развойна дейност
Предмет на дейност
Научна-изследователска, развойна, проучвателна дейност, производствена дейност, разработка на промишлени образци, разработка на прототипи, модели, производство на електроенергия от фото... Научна-изследователска, развойна, проучвателна дейност, производствена дейност, разработка на промишлени образци, разработка на прототипи, модели, производство на електроенергия от фотоволтаични инсталации, реализация и организация на различни производства, покупка на стоки и продукти или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, складова, лизингова дейност, посредничество, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео- и звукозаписи както и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупко - продажба, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, управление на инвестиционни проекти в сферата на етеричните масла, билки и билкови продукти, козметични средства и продукти, търговия, лабораторни и научни изследвания, консултански дейности, разработване и управление на проекти, финансирани от международни и национални фондове, спедиция, транспорт на стоки, строителни дейности. Когато за някоя от дейностите се изисква лиценз след снабдяване със същия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИРА ИЛИЕВА ИГЛИКИНА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: КРАСИМИРА ИЛИЕВА ИГЛИКИНА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВИТАЛИЙ ШЕВЧУК 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИРА ИЛИЕВА ИГЛИКИНА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТЪР БИОТЕК ЕУ ООД на латиница ""CENTER BIOTEC EU" Ltd." с ЕИК/ПИК 204046449 е основана на 26 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИРОНИКС", но на 28 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "ЦЕНТЪР БИОТЕК ЕУ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-04-26
Регистрация на фирмата

2019-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от СИРОНИКС на ЦЕНТЪР БИОТЕК ЕУ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ В СФЕРАТА НА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, БИЛКИ И БИЛКОВИ ПРОДУКТИ, КОЗМЕТИЧНИ СРЕДСТВА И ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ, ЛАБОРАТОРНИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ И ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА, КОНСУЛТАНТСКИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ,ФИНАНСИРАНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИ И НАЦИОНАЛНИ ФОНДОВЕ, СПЕДИЦИЯ, ТРАНСПОРТ НА СТОКИ, СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Научна-изследователска, развойна, проучвателна дейност, производствена дейност, разработка на промишлени образци, разработка на прототипи, модели, производство на електроенергия от фотоволтаични инсталации, реализация и организация на различни производства, покупка на стоки и продукти или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, складова, лизингова дейност, посредничество, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео- и звукозаписи както и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупко - продажба, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, управление на инвестиционни проекти в сферата на етеричните масла, билки и билкови продукти, козметични средства и продукти, търговия, лабораторни и научни изследвания, консултански дейности, разработване и управление на проекти, финансирани от международни и национални фондове, спедиция, транспорт на стоки, строителни дейности. Когато за някоя от дейностите се изисква лиценз след снабдяване със същия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма