Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИРИ МЕБЕЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204046755
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 26, 2016 11:46
Наименование
КИРИ МЕБЕЛ
Транслитерация
Kiri Mebel Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Чавдар войвода, 6 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Научноизследователска и развойна дейност, проектиране, производство, внос и износ на мебели, вътрешен интериор и дизайн, комплексно обзавеждане на жилища и обществени сгради, научна и разв... Научноизследователска и развойна дейност, проектиране, производство, внос и износ на мебели, вътрешен интериор и дизайн, комплексно обзавеждане на жилища и обществени сгради, научна и развойна дейност; предоставяне на рекламни услуги, изработка на рекламни материали, консултантска, медийна и рекламна дейност, организиране и провеждане на рекламни кампании, организиране и провеждане на форуми, семинари и други обществени прояви, покупко-продажба на стоки, представителство.Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Петров Танин (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Валентина Методиева Граматикова 1.00 лв - 1.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Розалия Антониева Граматикова 99.00 лв - 99.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Петров Танин (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИРИ МЕБЕЛ ЕООД на латиница "Kiri Mebel Ltd" с ЕИК/ПИК 204046755 е основана на 26 Април 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-04-26
Регистрация на фирмата

2017-12-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- проектиране, производство, внос и износ на мебели, вътрешен интериор и дизайн, комплексно обзавеждане на жилища и обществени сгради, научна и развойна дейност; предоставяне на рекламни услуги, изработка на рекламни материали, консултантска, медийна и рекламна дейност, организиране и провеждане на рекламни кампании, организиране и провеждане на форуми, семинари и други обществени прояви, покупко-продажба на стоки, представителство.
+ Научноизследователска и развойна дейност, проектиране, производство, внос и износ на мебели, вътрешен интериор и дизайн, комплексно обзавеждане на жилища и обществени сгради, научна и развойна дейност; предоставяне на рекламни услуги, изработка на рекламни материали, консултантска, медийна и рекламна дейност, организиране и провеждане на рекламни кампании, организиране и провеждане на форуми, семинари и други обществени прояви, покупко-продажба на стоки, представителство.Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма