Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИ ЕР КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204050771
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204050771 от 2016-11-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 27, 2016 15:01
Наименование
ПИ ЕР КЪМПАНИ
Транслитерация
PR Company Sp. Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 18, ет. 2, офис 6 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6203 - УПРАВЛЕНИЕ И ОБСЛУЖВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ
Предмет на дейност
Извършване на строително - ремонтни дейности, строителство и ремонт на пътища, канализации, извършване на инфраструктурни проекти, довършителни работи, консултантски дейности по европроекти... Извършване на строително - ремонтни дейности, строителство и ремонт на пътища, канализации, извършване на инфраструктурни проекти, довършителни работи, консултантски дейности по европроекти, бизнеконсултиране, покупка на недвижими имоти, управление и менажиране на недвижими имоти, Консултации и обучение по информационни технологии, проектиране, изграждане и внедряване на информационни системи, маркетинг, представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, международен туризъм в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство (след съответното лицензиране), мениджмънт, маркетинг, консултантски услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на Р.Б. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛИЧКО АНГЕЛОВ КРЪСТЕВ (свързан с 25 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛИЧКО АНГЕЛОВ КРЪСТЕВ (свързан с 25 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИ ЕР КЪМПАНИ ЕООД на латиница "PR Company Sp. Ltd." с ЕИК/ПИК 204050771 е основана на 27 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНФО СОФТ СОЛЮШЪНС", но на 26 Юли 2016 година то бива сменено на сегашното "ПИ ЕР КЪМПАНИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2016-04-27
Регистрация на фирмата

2016-06-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 92, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ЕЛИН ПЕЛИН, 30, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от ИНФО СОФТ СОЛЮШЪНС на ПИ ЕР КЪМПАНИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ЕЛИН ПЕЛИН, 30, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Христо Белчев, 18, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ, МАРКЕТИНГ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, ХРАНИТЕЛНИ И БИТОВИ СТОКИ, МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО (СЛЕД СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕНЗИРАНЕ), МЕНИДЖМЪНТ, МАРКЕТИНГ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА Р.Б.
+ Извършване на строително - ремонтни дейности, строителство и ремонт на пътища, канализации, извършване на инфраструктурни проекти, довършителни работи, консултантски дейности по европроекти, бизнеконсултиране, покупка на недвижими имоти, управление и менажиране на недвижими имоти, Консултации и обучение по информационни технологии, проектиране, изграждане и внедряване на информационни системи, маркетинг, представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, международен туризъм в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство (след съответното лицензиране), мениджмънт, маркетинг, консултантски услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на Р.Б.

2016-11-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204050771 на основание друго от ЗДДС

2017-09-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Христо Белчев, 18, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 18, ет. 2, офис 6
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма