Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕХАРД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204053017
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 28, 2016 12:02
Наименование
ДЕХАРД
Транслитерация
DEHARD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Цар Асен", 31, ет. 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране и осъществяване на образователни курсове по музика, изобразително изкуство, чужди езици, осъществяване на преводни услуги. Софтуерни и хардуеърни услуги, поправка на компютри и др... Организиране и осъществяване на образователни курсове по музика, изобразително изкуство, чужди езици, осъществяване на преводни услуги. Софтуерни и хардуеърни услуги, поправка на компютри и друга техника, търговия, ремонт и поддръжка на компютри, компютърна техника и офис оборудване, експертна и консултантска дейност в областта на компютърната техника и офис оборудване, консултантски и административни услуги, сделки с интелектуална собственост, строителство, обзавеждане, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортна, спедиционна и превозна дейност в страната и в чужбина, складова и лизингова, строително-монтажна дейност, откриване и експоатация на хотели и заведения, туристически, рекламни, информационни услуги, както и всяка незабранена дейност от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАДЕЖДА НИКОЛАЕВА ПАВЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НАДЕЖДА НИКОЛАЕВА ПАВЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕХАРД ЕООД на латиница "DEHARD" с ЕИК/ПИК 204053017 е основана на 28 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-04-28
Регистрация на фирмата

2017-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. "Полковник Бонев", 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Цар Асен", 31, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Софтуерни и хардуеърни услуги, поправка на компютри и друга техника, търговия, ремонт и поддръжка на компютри, компютърна техника и офис оборудване, експертна и консултантска дейност в областта на компютърната техника и офис оборудване, консултантски и административни услуги, сделки с интелектуална собственост, строителство, обзавеждане, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортна, спедиционна и превозна дейност в страната и в чужбина, складова и лизингова, строително-монтажна дейност, откриване и експоатация на хотели и заведения, туристически, рекламни, информационни услуги, както и всяка незабранена дейност от закона.
+ Организиране и осъществяване на образователни курсове по музика, изобразително изкуство, чужди езици, осъществяване на преводни услуги. Софтуерни и хардуеърни услуги, поправка на компютри и друга техника, търговия, ремонт и поддръжка на компютри, компютърна техника и офис оборудване, експертна и консултантска дейност в областта на компютърната техника и офис оборудване, консултантски и административни услуги, сделки с интелектуална собственост, строителство, обзавеждане, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортна, спедиционна и превозна дейност в страната и в чужбина, складова и лизингова, строително-монтажна дейност, откриване и експоатация на хотели и заведения, туристически, рекламни, информационни услуги, както и всяка незабранена дейност от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма