Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Флаттро ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204054506
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 28, 2016 16:06
Наименование
Флаттро
Транслитерация
Flattro
Оборот
5,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, съединение, 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
63.99 - Други информационни услуги, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Информационни услуги; Обработка на данни, хостинг и подобни дейности и web-портали; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на сток... Информационни услуги; Обработка на данни, хостинг и подобни дейности и web-портали; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Търговско представителство и посредничество; Комисионни сделки; Мениджмънт и предприемачество; Изработване на бизнес прогнози, Разработване на стратегии, Туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги и всякаква дейност, незабранена със закон; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТАТЯНА ИВАНОВА ЦИЛКОВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ТАТЯНА ИВАНОВА ЦИЛКОВА 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СЛАВЧО ЛЮБОМИРОВ ГИГОВ 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТАТЯНА ИВАНОВА ЦИЛКОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 5,000 -16.67% - -
2020 6,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Флаттро ООД на латиница "Flattro" с ЕИК/ПИК 204054506 е основана на 28 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КУОНТ", но на 27 Декември 2019 година то бива сменено на сегашното "Флаттро". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 5,000 лв.

Хронология

2016-04-28
Регистрация на фирмата

2016-09-17
Промяна предмет на дейност
- Информационни услуги; Обработка на данни, хостинг и подобни дейности и web-портали; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Търговско представителство и посредничество; Комисионни сделки; Мениджмънт и предприемачество; Туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги и всякаква дейност, незабранена със закон; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Информационни услуги; Обработка на данни, хостинг и подобни дейности и web-портали; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Търговско представителство и посредничество; Комисионни сделки; Мениджмънт и предприемачество; Изработване на бизнес прогнози, Разработване на стратегии, Туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги и всякаква дейност, незабранена със закон; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2019-12-27
Промяна наименование
Името се сменя от КУОНТ на Флаттро
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма