Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Арведа ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204054912
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 3, 2016 09:10
Наименование
Арведа
Транслитерация
Arveda
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. Гевгели, 22, вх. Б, ет. 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
16.29 - Производство на други изделия от дървен материал; производство на изделия от корк, слама и материали за плетене
Предмет на дейност
Извършване на търговска дейност, на посреднически услуги в страната и чужбина, изкупуване, добиване, преработване и последваща реализация на продукти от дърво и от биомаса; проучване в областт... Извършване на търговска дейност, на посреднически услуги в страната и чужбина, изкупуване, добиване, преработване и последваща реализация на продукти от дърво и от биомаса; проучване в областта на възобновяемите източници на енергия и приложението на изделията и материала дърво; консултации и изследвания; сключване на търговски сделки; пpeдcтавителство, посредничество, подпомагане сключването на сделки и мониторинг на изпълнението; peклaмно-информационна дейност, свързана с дейността на дружеството; консултантска дейност в области на законодателството свързани с горепосочените области, както и всякаква търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОАНЕТА КРЪСТЕВА МАРИНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТОАНЕТА КРЪСТЕВА МАРИНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Арведа ЕООД на латиница "Arveda" с ЕИК/ПИК 204054912 е основана на 3 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-05-03
Регистрация на фирмата

2017-10-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Аксаков, 17, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. Гевгели, 22, вх. Б, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НА ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА И ПОДДРЪЖКА НА ХАРДУЕР, РАЗРАБОТКА И ВНЕДРЯВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ И СЕМИНАРИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ; СКЛЮЧВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ПPEДCТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОДПОМАГАНЕ СКЛЮЧВАНЕТО НА СДЕЛКИ И МОНИТОРИНГ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО; PEКЛAМНО-ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА С ДЕЙНОСТТА НА ДРУЖЕСТВОТО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТИ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО СВЪРЗАНИ С ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ОБЛАСТИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на търговска дейност, на посреднически услуги в страната и чужбина, изкупуване, добиване, преработване и последваща реализация на продукти от дърво и от биомаса; проучване в областта на възобновяемите източници на енергия и приложението на изделията и материала дърво; консултации и изследвания; сключване на търговски сделки; пpeдcтавителство, посредничество, подпомагане сключването на сделки и мониторинг на изпълнението; peклaмно-информационна дейност, свързана с дейността на дружеството; консултантска дейност в области на законодателството свързани с горепосочените области, както и всякаква търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма