Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИКАП АДВАЙЗЪРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204058704
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 4, 2016 11:10
Наименование
ИКАП АДВАЙЗЪРИ
Транслитерация
ICAP Advisory
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ЧЕРКОВНА, 38, ет. 2 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Предоставяне на консултантски услуги в България и чужбина по стопанско и друго управление с основна дейност по КИД 70.22, предоставяне на услуги относно проучване на пазара, обучаване на личен със... Предоставяне на консултантски услуги в България и чужбина по стопанско и друго управление с основна дейност по КИД 70.22, предоставяне на услуги относно проучване на пазара, обучаване на личен състав в България и чужбина, предоставяне на стопанска информация в България и чужбина, издаване на бизнес ръководства, търговски представителства, търговско посредничество. Дружеството ще предоставя посреднически услуги, включващи предоставянето на информация и/или консултация на лица, търсещи работа и на работодатели, психологическо подпомагане и консултиране на търсещи работа, насочване на професионално и/или мотивационно обучение, осъществяване на работни програми и програми за обучение, обучение на възрастни, указания и подкрепа при започване на работа в друго населено място или в друга държава. Посредническите услуги включват осъществяване на сътрудничество на търсещите работа, както и на работодателите, предлагащи работни места с цел сключване на договор, както и други дейности, незабранени от закона. Всички дейности, за които се изисква съответното разрешение, ще се осъществяват след придобиването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елени Рацути (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елени Рацути (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИКАП АДВАЙЗЪРИ ЕООД на латиница "ICAP Advisory" с ЕИК/ПИК 204058704 е основана на 4 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-05-04
Регистрация на фирмата

2016-10-06
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на консултантски услуги в България и чужбина, предоставяне на услуги относно проучване на пазара, обучаване на личен състав в България и чужбина, предоставяне на стопанска информация в България и чужбина, издаване на бизнес ръководства, търговски представителства, търговско посредничество. Дружеството ще предоставя посреднически услуги, включващи предоставянето на информация и/или консултация на лица, търсещи работа и на работодатели, психологическо подпомагане и консултиране на търсещи работа, насочване на професионално и/или мотивационно обучение, осъществяване на работни програми и програми за обучение, обучение на възрастни, указания и подкрепа при започване на работа в друго населено място или в друга държава. Посредническите услуги включват осъществяване на сътрудничество на търсещите работа, както и на работодателите, предлагащи работни места с цел сключване на договор, както и други дейности, незабранени от закона. Всички дейности, за които се изисква съответното разрешение, ще се осъществяват след придобиването му.
+ Предоставяне на консултантски услуги в България и чужбина по стопанско и друго управление с основна дейност по КИД 70.22, предоставяне на услуги относно проучване на пазара, обучаване на личен състав в България и чужбина, предоставяне на стопанска информация в България и чужбина, издаване на бизнес ръководства, търговски представителства, търговско посредничество. Дружеството ще предоставя посреднически услуги, включващи предоставянето на информация и/или консултация на лица, търсещи работа и на работодатели, психологическо подпомагане и консултиране на търсещи работа, насочване на професионално и/или мотивационно обучение, осъществяване на работни програми и програми за обучение, обучение на възрастни, указания и подкрепа при започване на работа в друго населено място или в друга държава. Посредническите услуги включват осъществяване на сътрудничество на търсещите работа, както и на работодателите, предлагащи работни места с цел сключване на договор, както и други дейности, незабранени от закона. Всички дейности, за които се изисква съответното разрешение, ще се осъществяват след придобиването му.

2017-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. Христофор Колумб, 43, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ЧЕРКОВНА, 38, ет. 2

2018-11-14
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма