Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

К. Р. А. ТРЕЙДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204058793
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204058793 от 2016-06-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 4, 2016 11:21
Наименование
К. Р. А. ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
K. R. A. TRADING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 242 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с автомобилни гуми и всякакви видове колела, машини, оборудване и материали за центрове за гуми и сервизни центрове, както и с автомобилни аксесоари, както и всякакви други стоки,... Търговия с автомобилни гуми и всякакви видове колела, машини, оборудване и материали за центрове за гуми и сервизни центрове, както и с автомобилни аксесоари, както и всякакви други стоки, материали и продукти без ограничения, както в страната, така и в чужбина, включително и онлайн търговия. Покупко-продажби на автомобили и други превозни средства, отдаване на автомобили под наем, посреднически и консултантски услуги и други без ограничения; консултантска дейност във всички сфери на индустрията, търговията и бизнеса, търгвоско представителство и посредничество, спедиционна и транспортна дейност, рекламна и промоционална дейност, както и осъществяването на всякакви други дейности, незабранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АМЕДЕО ТАЛАМО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АМЕДЕО ТАЛАМО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма К. Р. А. ТРЕЙДИНГ ЕООД на латиница "K. R. A. TRADING" с ЕИК/ПИК 204058793 е основана на 4 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-05-04
Регистрация на фирмата

2016-06-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204058793 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-30
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно и на едро на автомобилни гуми и всякакви други видове колела, както и с автомобилни аксесоари. Търговия с машини, оборудване и материали за центрове за гуми и сервизни центрове. Покупко-продажби на автомобили и други превозни средства, отдаване на автомобили под наем, посреднически и консултантски услуги и други без ограничения; търговия с всякакви други продукти, стоки и услуги, включително внос и износ на такива; консултантска дейност във всички сфери на индустрията, търговията и бизнеса, търговско представителство и посредничество, спедиционна и транспортна дейност, рекламна и промоционална дейност, както и осъществяването на всякакви други дейности, незабранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Търговия с автомобилни гуми и всякакви видове колела, машини, оборудване и материали за центрове за гуми и сервизни центрове, както и с автомобилни аксесоари, както и всякакви други стоки, материали и продукти без ограничения, както в страната, така и в чужбина, включително и онлайн търговия. Покупко-продажби на автомобили и други превозни средства, отдаване на автомобили под наем, посреднически и консултантски услуги и други без ограничения; консултантска дейност във всички сфери на индустрията, търговията и бизнеса, търгвоско представителство и посредничество, спедиционна и транспортна дейност, рекламна и промоционална дейност, както и осъществяването на всякакви други дейности, незабранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма