Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕРЕЙ 33 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204060000
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204060000 от 2016-05-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 4, 2016 16:39
Наименование
НЕРЕЙ 33
Транслитерация
NEREY 33 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, ул. МИХАИЛ ТАКЕВ, 85 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба впървоначален, преработен или обработен вид, внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество;... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба впървоначален, преработен или обработен вид, внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство, съхранение, преработка и продажба и търговия съсселскостопанска и животинска продукция в страната и чужбина; производство, преработка и продажба на плодове и зеленчуци; производство и продажба на хляб, хлебни изделия; производство, покупка, преработка и продажба на мляко и млечни произведения; извършване на строителство, ремонт и поддържане на жилищни и стопански сгради, извършване на монтажни и демонтажни дейности; отглеждане и продажба на цветя и семена от тях; извършване на таксиметрова дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина и организиране на туристическа дейност в страната и чужбина; продажба на селскостопанска техника - нови и втора употреба; автомобили - леки и товарни, внос и износ на техника; внос и износ на продукция както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона." прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНАСТАС ПЕТРОВ УЧКУНОВ (свързан с 37 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНАСТАС ПЕТРОВ УЧКУНОВ (свързан с 37 фирми)
Капитал размер
19,500 лева (19,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕРЕЙ 33 ЕООД на латиница "NEREY 33 Ltd." с ЕИК/ПИК 204060000 е основана на 4 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пещера, а началният внесен капитал е в размер на 19,500 лева.

Хронология

2016-05-04
Регистрация на фирмата

2016-05-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204060000 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-05-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Петко Машев", 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Петко Машев", 9, ет. 2

2018-01-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Петко Машев", 9, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Капитан Димитриево, РОДОПСКА, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ И ТЯХНАТА ПРЕРАБОТКА. ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕПРОДАДАТ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, АЛКОХОЛ, БЕЗАЛКОХОЛНО, ЦИГАРИ И ВСИЧКИ ДРУГИ СТОКИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТИ И ДЕЙНОСТИ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ. ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ. ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба впървоначален, преработен или обработен вид, внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство, съхранение, преработка и продажба и търговия съсселскостопанска и животинска продукция в страната и чужбина; производство, преработка и продажба на плодове и зеленчуци; производство и продажба на хляб, хлебни изделия; производство, покупка, преработка и продажба на мляко и млечни произведения; извършване на строителство, ремонт и поддържане на жилищни и стопански сгради,извършване на монтажни и демонтажни дейности; отглеждане и продажба на цветя и семена от тях; извършване на таксиметрова дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина и организиране на туристическа дейност в страната и чужбина; продажба на селскостопанска техника - нови и втора употреба; автомобили - леки и товарни, внос и износ на техника; внос и износ на продукция както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона."

2020-11-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Капитан Димитриево, РОДОПСКА, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, ул. МИХАИЛ ТАКЕВ, 85
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма