Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАБЪЛ “ЕС”- БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204061351
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 5, 2016 11:51
Наименование
ДАБЪЛ “ЕС”- БГ
Транслитерация
“DOUBLE "ESS"- BG" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. “Димитър Манчев”, 1Г, комплекс ''Витоша Тюлип'', бл. 4, секция''Н'', вх. А Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност; Търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Разкриване и експлоатация на търговски обекти за търговия със стоки и услуги; Орган... Търговска дейност; Търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Разкриване и експлоатация на търговски обекти за търговия със стоки и услуги; Организиране на туристически пътувания с мотоциклети, както и всяка друга дейност, незабранена от закона при спазване на лицензионните и разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЮ ЕДИ ПАВОРД (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЮ ЕДИ ПАВОРД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАБЪЛ “ЕС”- БГ ЕООД на латиница "“DOUBLE "ESS"- BG" EOOD" с ЕИК/ПИК 204061351 е основана на 5 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2016-05-05
Регистрация на фирмата

2017-11-16
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност; Търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Разкриване и експлоатация на търговски обекти за търговия със стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона при спазване на лицензионните и разрешителни режими.
+ Търговска дейност; Търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Разкриване и експлоатация на търговски обекти за търговия със стоки и услуги; Организиране на туристически пътувания с мотоциклети, както и всяка друга дейност, незабранена от закона при спазване на лицензионните и разрешителни режими.

2018-05-10

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма