Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Лавенда агро ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204061508
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 5, 2016 12:07
Наименование
Лавенда агро
Транслитерация
lavenda adro
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Батак, 1, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
46.22 - Търговия на едро с цветя и растения
Предмет на дейност
туроператорски, хотелиерски сделки, валутни сделки, производство на селско стопанска продукция, търговия на едро и дребно, включително външно търговски сделки с хранителни, промишлени и се... туроператорски, хотелиерски сделки, валутни сделки, производство на селско стопанска продукция, търговия на едро и дребно, включително външно търговски сделки с хранителни, промишлени и селско стопански стоки в първоначален или преработен или обработен вид, включително продажба на стоки собствено производство, транспортни, спедиторски, ресторантьорски и сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки, извършване на преводи от и на чужди езици и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ АСПАРУХОВ ТОДОРОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВ АСПАРУХОВ ТОДОРОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Лавенда агро ЕООД на латиница "lavenda adro" с ЕИК/ПИК 204061508 е основана на 5 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2016-05-05
Регистрация на фирмата

2019-05-31
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Хотелиерски, туристически и ресторантьорски услуги, търговско представителство и посредничество; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.
+ туроператорски, хотелиерски сделки, валутни сделки, производство на селско стопанска продукция, търговия на едро и дребно, включително външно търговски сделки с хранителни, промишлени и селско стопански стоки в първоначален или преработен или обработен вид, включително продажба на стоки собствено производство, транспортни, спедиторски, ресторантьорски и сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки, извършване на преводи от и на чужди езици и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма