Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЗВАЛ БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204073738
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 13, 2016 11:39
Наименование
РОЗВАЛ БГ
Транслитерация
ROZVAL BG
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ПРЕСЛАВ, 23 Виж на картата
Има 135 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- Търговия на едро и дребно
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, осъществяване на търговско представителство и посредниче... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, осъществяване на търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, транспортна, спедиторска и складова дейност; консултантски услуги в сферата на финансите и счетоводството, внос и износ на стоки, рекламни, информационни или други услуги, проектиране, строителство, реконструкция и обзавеждане на промишлени и жилищни сгради, ремонтни и други дейности, свързани с изграждане, поддържане и използване на сгради и обекти, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юлия Розиган (свързан с 2 фирми)
Управител: ВАЛЕРИЙ РОЗИГАН (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВАЛЕРИЙ РОЗИГАН 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юлия Розиган 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИЙ РОЗИГАН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЗВАЛ БГ ООД на латиница "ROZVAL BG" с ЕИК/ПИК 204073738 е основана на 13 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-05-13
Регистрация на фирмата

2017-10-23
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки, електрическо оборудване, строителни материали, хранителни стоки, химически продукти, компютърна и офис техника, автомобили, камиони и моторни превозни средства. Производство на всички видове потребителски стоки. Производство, ремонт и монтаж на дограма и врати от всякакви видове материали - метал, пластик, дърво и други възможни. Проектиране, продажба и монтаж на електро, водо, отоплителни системи и оборудване. Посредничество при покупката, продажбата, отдаването под наем на жилищни и нежилищни имоти, управление на недвижими имоти. Строителство, проектиране, дизайн, инженеринг, реставрация. Производство и монтаж на метални конструкции. Маркетингови услуги. Административни услуги, консултантски услуги и рекламна дейност, транспортни, спедиторски, логистически услуги. Хотелиерска и ресторантьорска дейности, счетоводни и всички други услуги и дейности незабранени от закона. Предметът на дейност на дружеството може да бъде разширяван, изменян и допълван по решение на собственика.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, осъществяване на търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, транспортна, спедиторска и складова дейност; консултантски услуги в сферата на финансите и счетоводството, внос и износ на стоки, рекламни, информационни или други услуги, проектиране, строителство, реконструкция и обзавеждане на промишлени и жилищни сгради, ремонтни и други дейности, свързани с изграждане, поддържане и използване на сгради и обекти, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма