Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЛД ПАУЪР СТАРТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204083807
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 19, 2016 11:57
Наименование
БИЛД ПАУЪР СТАРТ
Транслитерация
Energy power start Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. „Йосиф Стоянов“, 15, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
35.11 - Производство на електрическа енергия
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно, внос и износ, транспортна и т... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно, внос и износ, транспортна и таксиметрова дейност, хотелиерство и ресторантьорство и туризъм /след лиценз/, стоков контрол, комисионна, спедиционна и складова дейност, строителство, строително-монтажна и ремонтна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, дървообработка, дърводобив, дървопреработване, производство и продажба на мебели и дограма. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КЕВОРК АГОП КРИКОРЯН (свързан с 30 фирми)
Съдружник: КРАСИМИР ТРЕНДАФИЛОВ ДИМОВ (свързан с 27 фирми)
Съдружник: КЕВОРК АГОП КРИКОРЯН (свързан с 30 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Трендафилов Димов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
36,000 лева (36,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЛД ПАУЪР СТАРТ ООД на латиница "Energy power start Ltd" с ЕИК/ПИК 204083807 е основана на 19 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Енерджи пауър старт", но на 25 Януари 2018 година то бива сменено на сегашното "БИЛД ПАУЪР СТАРТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 36,000 лева.

Хронология

2016-05-19
Регистрация на фирмата

2018-01-25
Промяна наименование
Името се сменя от Енерджи пауър старт на БИЛД ПАУЪР СТАРТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Каварна, Каварна – Сити център, ул. България, 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. „Йосиф Стоянов“, 15, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Доставка, изграждане, монтаж и експлоатация на съоръжения за производство на електрическа енергия; производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници; проектиране на съоръжения и инсталации за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; търговия с електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; участие, разработване, развитие и реализиране на проекти, свързани с възобновяемите и енергоспестяващите енергийни източници.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно, внос и износ, транспортна и таксиметрова дейност, хотелиерство и ресторантьорство и туризъм /след лиценз/, стоков контрол, комисионна, спедиционна и складова дейност, строителство, строително-монтажна и ремонтна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, дървообработка, дърводобив, дървопреработване, производство и продажба на мебели и дограма.

2019-12-30

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма