Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ ЕМ БИ ЮРЪП ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 20, 2020 10:32
ЕИК/ПИК
204090709
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204090709 от 2016-06-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 26, 2016 14:57
Наименование
ДЖИ ЕМ БИ ЮРЪП
Транслитерация
GMB Europe Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Стефан Караджа, 7, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 87 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Организация на теоритични и практически курсове по професионално образование и ориентация, опреснителни курсове и за преквалификация, провеждани в зали и дистанционно, в секторите търговски, за... Организация на теоритични и практически курсове по професионално образование и ориентация, опреснителни курсове и за преквалификация, провеждани в зали и дистанционно, в секторите търговски, занаятчийски, енергиен, земеделски, промишлен, дружествен, здравен, информационен и в организираните услуги, лично и/или в сътрудничество с университети, центрове за проучвания, инстритуции, публични и частни организации и всякакви други видове дружества; предоставяне на съдействие, консултации и услуги за интерназионализация на дружества и публични и частни организации; проектиране и развитие на проекти за международни обучения с достъп до източници на финансирания от меджународни и общностни програми и от държавни и общински източници. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Франческо Гула (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
"ДЖИ ЕМ БИ" ООД - РИСК АКАДЕМИ КАМПУС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ ЕМ БИ ЮРЪП ЕООД на латиница "GMB Europe Ltd" с ЕИК/ПИК 204090709 е основана на 26 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Би Ай Джи Про Консулт", но на 15 Юли 2016 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ ЕМ БИ ЮРЪП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2016-05-26
Регистрация на фирмата

2016-06-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204090709 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-07-15
Промяна наименование
Името се сменя от Би Ай Джи Про Консулт на ДЖИ ЕМ БИ ЮРЪП
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантска и експертна дейност, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ I. Изграждане и поддръжка на строителни съоръжения, включително, но не ограничено до: бояджийски и зидарски услуги, полагане на гипсокартон, облицовки и покрития. Строителни и разрушителни дейности от всякакъв вид, ново строителство и ремонтни дейности, допълнения и подобрения, изграждане на сглобяеми сгради и конструкции с временен характер. Дейностите включват също така строителство на жилища, офис сгради, магазини, обществени и комунални сгради съоръжения, стопански сгради, проектиране и монтаж на промишлено оборудване в предотвратяването на високите рискове като цяло. Дългосрочно и краткосрочно отдаване под наем на обзаведени и необзаведени къщи, апартаменти и стаи. Управление на жилищни и търговски структури като например, бунгала, ваканционни селища, хотели и т.н. Покупка и продажба на недвижими имоти, собствени и на трети лица, от всякакъв вид. Отдаване под наем и управление на недвижими имоти, собствени и на трети лица, от всякакъв вид.II. Дружеството може да придобива участия и и дялове в други дружества или предприятия, с изключение на дейностите, забранени от закона; ще може, също така, да предоставя гаранции по заеми, обезпечения, гаранции, също реални, и за задължения, поети от трети страни, при спазване на задължителното законодателство, което запазва някои действия за определени категории оператори, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

2016-09-17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- I. Изграждане и поддръжка на строителни съоръжения, включително, но не ограничено до: бояджийски и зидарски услуги, полагане на гипсокартон, облицовки и покрития. Строителни и разрушителни дейности от всякакъв вид, ново строителство и ремонтни дейности, допълнения и подобрения, изграждане на сглобяеми сгради и конструкции с временен характер. Дейностите включват също така строителство на жилища, офис сгради, магазини, обществени и комунални сгради съоръжения, стопански сгради, проектиране и монтаж на промишлено оборудване в предотвратяването на високите рискове като цяло. Дългосрочно и краткосрочно отдаване под наем на обзаведени и необзаведени къщи, апартаменти и стаи. Управление на жилищни и търговски структури като например, бунгала, ваканционни селища, хотели и т.н. Покупка и продажба на недвижими имоти, собствени и на трети лица, от всякакъв вид. Отдаване под наем и управление на недвижими имоти, собствени и на трети лица, от всякакъв вид.II. Дружеството може да придобива участия и и дялове в други дружества или предприятия, с изключение на дейностите, забранени от закона; ще може, също така, да предоставя гаранции по заеми, обезпечения, гаранции, също реални, и за задължения, поети от трети страни, при спазване на задължителното законодателство, което запазва някои действия за определени категории оператори, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Организация на теоритични и практически курсове по професионално образование и ориентация,опреснителни курсове и за преквалификация, провеждани в зали и дистанционно, в секторите търговски, занаятчийски, енергиен, земеделски, промишлен, дружествен, здравен, информационен и в организираните услуги, лично и/или в сътрудничество с университети, центрове за проучвания, инстритуции, публични и частни организации и всякакви други видове дружества; предоставяне на съдействие, консултации и услуги за интерназионализация на дружества и публични и частни организации; проектиране и развитие на проекти за международни обучения с достъп до източници на финансирания от меджународни и общностни програми и от държавни и общински източници.

2020-11-20
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма