Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЮРО 12 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204090869
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204090869 от 2016-06-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 26, 2016 15:40
Наименование
БЮРО 12
Транслитерация
"BURO 12" EOOD
Оборот
425,000 лв. оборот (16,000 лв. печалба) за 2019 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Сан Стефано", 22, ет. 7 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ИЗСЛЕДВАНЕ, ПРОУЧВАНЕ, КОНСУЛТАЦИИ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА УСЛУГИ И ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С АУДИО-ВИЗУАЛНИ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.... ИЗСЛЕДВАНЕ, ПРОУЧВАНЕ, КОНСУЛТАЦИИ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА УСЛУГИ И ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С АУДИО-ВИЗУАЛНИ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Добромир Чавдаров Григоров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Добромир Чавдаров Григоров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 425,000 -70.2% 16,000 3.76%
2018 1,426,000 -38.08% - -
2017 2,303,000 244.76% - -
2016 668,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1 -90%
2018 10 -44.44%
2017 18

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЮРО 12 ЕООД на латиница ""BURO 12" EOOD" с ЕИК/ПИК 204090869 е основана на 26 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 425,000 лв. което е с 70% по-малко от предходната 2018 година (1,426,000 лв.), а средният годишен ръст е 45%. Печалбата за 2019 година е 16,000 лв.

Хронология

2016-05-26
Регистрация на фирмата

2016-06-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204090869 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-10-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Гургулят", 7, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Цар Асен, 31, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проучване, разработване, създаване, производство, постпродукция, създаване на приложение, дизайн, издателска дейност, промотиране, маркетинг, наемане и разпространение на всякакви продукти, технологии, услуги свързани с мултимедия (видео игри, софтуер от всякакъв вид, включително виртуална реалност, комикси, телевизионни и филмови програми, книги и други медии, софтуер за игри, образователен софтуер), както и на интернет-свързани предмети, включително мрежови услуги, свързани с тях, и/или процеси и/или системи, позволяващи обмен на информация и данни от устройства и/или действителни обекти към интернет мрежата, за промишлени и потребителски и/или потребителски пазари, всякаква настояща или бъдеща поддръжка (компютър, игрови конзоли, мобилни телефони и/или всяко преносимо електронни устройства и т.н.) или чрез каквито и да било нови комуникационни технологии, като например мрежи и онлайн услуги. Предоставяне на мрежови услуги (като например: рекламни мрежи, аутсорсинг), включително анализ, консултации за изработване на стратегия, управление, организация, логистика, компютърни системи, големи данни и всички свързани с работата, а именно, но не ограничително за потребителите на цифрови устройства. Обработването на информация, инженерни системи, проучвания, консултации и подпомагане именно на всеки сектори съвместими с наредби и законодателство на местно ниво и предоставяне на мрежови услуги, свързани с тях (финансови услуги, електронните съобщителни услуги, и т.н.). Изследване, проучване, реализация и продажба на продукти или услуги, които помагат за насърчаване или разработване на автоматизацията и излъчването на информация и най-вече: проектиране, прилагане и внедряване на софтуер на компютър, онлайн и системи за автоматизация на офиси. Покупка, продажба, всякакъв вид търговия, вкл. отдаване под наем или по друг начин на всички мултимедийни, аудио-визуални и компютърни продукти, както и продукти за възпроизвеждане на звук и образ. Маркетинг и управление на всички продукти за обработка на данни и обработка на текстове компютърни програми. Инвестиция от Дружеството във всяка операция, която може да се отнася към предмета на дейност, чрез създаването на нови фирми, записване или покупка на акции или корпоративни права, чрез сливане или по друг начин. Извършване на всякакви операции, свързани пряко или косвено с предмета на дейност на Дружеството или сходен предмет, свързан да насърчи развитието на Дружеството, както и всяка друга дейност, незабранена със закона.
+ Проучване, постпродукция, дизайн, издателска дейност, промотиране, маркетинг, наемане и разпространение на всякакви продукти, технологии, услуги свързани с мултимедия (софтуер от всякакъв вид, включително виртуална реалност, комикси, телевизионни и филмови програми, книги и други медии, образователен софтуер), както и на интернет-свързани предмети, включително мрежови услуги, свързани с тях, и/или процеси и/или системи, позволяващи обмен на информация и данни от устройства и/или действителни обекти към интернет мрежата, за промишлени пазари или чрез каквито и да било нови комуникационни технологии, като например мрежи и онлайн услуги. Предоставяне на мрежови услуги (като например: рекламни мрежи, аутсорсинг), включително анализ, консултации за изработване на стратегия, управление, организация, логистика, компютърни системи, големи данни и всички свързани с работата, а именно, но не ограничително за потребителите на цифрови устройства. Обработването на информация, инженерни системи, проучвания, консултации и подпомагане именно на всеки сектори съвместими с наредби и законодателство на местно ниво и предоставяне на мрежови услуги, свързани с тях (финансови услуги, електронни съобщителни услуги, и т.н.). Изследване, проучване, реализация и продажба на продукти или услуги, които помагат за насърчаване или разработване на автоматизацията и излъчването на информация. Покупка, продажба, всякакъв вид търговия, вкл. отдаване под наем или по друг начин на всички мултимедийни, аудиовизуални и компютърни продукти, както и продукти за възпроизвеждане на звук и образ. Маркетинг и управление на всички продукти за обработка на данни и обработка на текстове компютърни програми. Инвестиция от Дружеството във всяка операция, която може да се отнася към предмета на дейност, чрез създаването на нови фирми, записване или покупка на акции или корпоративни права, чрез сливане или по друг начин. Извършване на всякакви операции, свързани пряко или косвено с предмета на дейност на Дружеството или сходен предмет, свързан да насърчи развитието на Дружеството, както и всяка друга дейност, незабранена със закона.

2016-10-17
Промяна предмет на дейност
- Проучване, постпродукция, дизайн, издателска дейност, промотиране, маркетинг, наемане и разпространение на всякакви продукти, технологии, услуги свързани с мултимедия (софтуер от всякакъв вид, включително виртуална реалност, комикси, телевизионни и филмови програми, книги и други медии, образователен софтуер), както и на интернет-свързани предмети, включително мрежови услуги, свързани с тях, и/или процеси и/или системи, позволяващи обмен на информация и данни от устройства и/или действителни обекти към интернет мрежата, за промишлени пазари или чрез каквито и да било нови комуникационни технологии, като например мрежи и онлайн услуги. Предоставяне на мрежови услуги (като например: рекламни мрежи, аутсорсинг), включително анализ, консултации за изработване на стратегия, управление, организация, логистика, компютърни системи, големи данни и всички свързани с работата, а именно, но не ограничително за потребителите на цифрови устройства. Обработването на информация, инженерни системи, проучвания, консултации и подпомагане именно на всеки сектори съвместими с наредби и законодателство на местно ниво и предоставяне на мрежови услуги, свързани с тях (финансови услуги, електронни съобщителни услуги, и т.н.). Изследване, проучване, реализация и продажба на продукти или услуги, които помагат за насърчаване или разработване на автоматизацията и излъчването на информация. Покупка, продажба, всякакъв вид търговия, вкл. отдаване под наем или по друг начин на всички мултимедийни, аудиовизуални и компютърни продукти, както и продукти за възпроизвеждане на звук и образ. Маркетинг и управление на всички продукти за обработка на данни и обработка на текстове компютърни програми. Инвестиция от Дружеството във всяка операция, която може да се отнася към предмета на дейност, чрез създаването на нови фирми, записване или покупка на акции или корпоративни права, чрез сливане или по друг начин. Извършване на всякакви операции, свързани пряко или косвено с предмета на дейност на Дружеството или сходен предмет, свързан да насърчи развитието на Дружеството, както и всяка друга дейност, незабранена със закона.
+ ИЗСЛЕДВАНЕ, ПРОУЧВАНЕ, КОНСУЛТАЦИИ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА УСЛУГИ И ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С АУДИО-ВИЗУАЛНИ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2017-03-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Цар Асен, 31, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Сан Стефано", 22, ет. 7

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма