Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛКЛИЙН СЪРВИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204096014
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 30, 2016 15:33
Наименование
БУЛКЛИЙН СЪРВИЗ
Транслитерация
BULCLEAN SERVICE” Ltd
Оборот
0 лв. оборот за 2019 г.
Служители
2 служители към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Лъчезар Станчев, 9, ет. 3 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Почистване на обществени и битови сгради, дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или о... Почистване на обществени и битови сгради, дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, консултантски, рекламни или други услуги, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР АЛЕКСАНДРОВ МИТЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯВОР АЛЕКСАНДРОВ МИТЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 0 -
2018 46,000 820% - -
2017 5,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 2
2018 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛКЛИЙН СЪРВИЗ ЕООД на латиница "BULCLEAN SERVICE” Ltd" с ЕИК/ПИК 204096014 е основана на 30 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗЕЙРА АРТ", но на 24 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "БУЛКЛИЙН СЪРВИЗ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв. което е с 0% от предходната 2018 година (46,000 лв.), а средният годишен ръст е 820%.

Хронология

2016-05-30
Регистрация на фирмата

2017-10-24
Промяна наименование
Името се сменя от ЗЕЙРА АРТ на БУЛКЛИЙН СЪРВИЗ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долен
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Лъчезар Станчев, 9, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- хотелиерство; ресторантьорство; организиране на фестивали, семинари, пленери, изложби и други културни мероприятия както и: покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; продажба на хранителни стоки и стоки за бита; производство на изделия от текстил и трикотаж; ишлеме; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; лицензионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; внос и износ на стоки; проектиране, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; както и всяка незабранена от закона дейност;
+ Почистване на обществени и битови сгради, дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, консултантски, рекламни или други услуги, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

2020-02-13
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма