Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Клеймс България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204103277
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204103277 от 2016-07-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 2, 2016 13:17
Наименование
Клеймс България
Транслитерация
Claims Bulgaria Ltd.
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 204, вх. Е, ет. 8 Виж на картата
Има 64 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Оценяване на застрахователни щети; Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Изготвяне на искове и консултации относно искове възникнали във връзка със застрахователни щети; Покупка на ст... Оценяване на застрахователни щети; Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Изготвяне на искове и консултации относно искове възникнали във връзка със застрахователни щети; Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Производство на стоки с цел продажба; Информационна и консултантска дейност и услуги, оказвани на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Представителство, комисионерство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Търговско представителство и посредничество; Комисионни и складови сделки; Всяка друга дейност която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Иванов Тодоров (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Пламен Иванов Тодоров (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 - -
2020 3,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Клеймс България ЕООД на латиница "Claims Bulgaria Ltd." с ЕИК/ПИК 204103277 е основана на 2 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЛИМА БЪЛГАРИЯ", но на 22 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "Клеймс България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2016-06-02
Регистрация на фирмата

2016-07-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204103277 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-11-22
Промяна наименование
Името се сменя от КЛИМА БЪЛГАРИЯ на Клеймс България
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон П. Чехов, 65, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 204, вх. Е, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; информационна и консултантска дейност и услуги, оказвани на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; представителство, комисионерство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина; търговско представителство и посредничество; комисионни и складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Оценяване на застрахователни щети; Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Изготвяне на искове и консултации относно искове възникнали във връзка със застрахователни щети; Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Производство на стоки с цел продажба; Информационна и консултантска дейност и услуги, оказвани на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Представителство, комисионерство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Търговско представителство и посредничество; Комисионни и складови сделки; Всяка друга дейност която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма