Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САНДУКОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204103430
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 2, 2016 13:35
Наименование
САНДУКОМ
Транслитерация
SANDUKOM Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 21, бл. Поли, партер, офис 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Транспортна дейност и услуги на пътници и товари; спедиционни, превозни и складови сделки услуги; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска дейност; инженеринг и проектиране; строителство на сг... Транспортна дейност и услуги на пътници и товари; спедиционни, превозни и складови сделки услуги; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска дейност; инженеринг и проектиране; строителство на сгради и съоръжения; отдаване и преотдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими или движими вещи; покупка на стоки идруги вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни дейности; складови дейности; лицензионнидейности; лизингова търговия, менителници, записи на заповед, чекове; рекламна, програмна и информационна дейност; озвучаване и музикално оформление на събития; външно търговска дейност; както и всяка друга дейност, незабранена със закон, указ или друг нормативен, за дейностите, за които българското законодателство предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежнотоим получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сергей Семенов Санду (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Сергей Семенов Санду (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САНДУКОМ ЕООД на латиница "SANDUKOM Ltd." с ЕИК/ПИК 204103430 е основана на 2 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2016-06-02
Регистрация на фирмата

2018-10-15
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство и ресторантьорство. Консултантска дейност. Инженеринг и проектиране. Строителство на сгради и съоръжения. Отдаване и преотдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими или движими вещи. Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни дейности. Складови дейности. Лицензионни дейности. Лизингова търговия. Менителници, записи на заповед, чекове. Рекламна, програмна и информационна дейност. Маркетинг. Сделки с интелектуална собственост. Озвучаване и музикално оформление на събития. Развитие на селски туризъм . Външно търговска дейност, както и всяка друга незабранена със закон дейност.
+ Хотелиерство и ресторантьорство. Консултантска дейност. Инженеринг и проектиране. Строителство на сгради и съоръжения. Отдаване и преотдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими или движими вещи. Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни дейности. Складови дейности. Лицензионни дейности. Лизингова търговия. Менителници, записи на заповед, чекове. Рекламна, програмна и информационна дейност. Маркетинг. Сделки с интелектуална собственост. Озвучаване и музикално оформление на събития. Развитие на селски туризъм .Извършване на вътрешен и международен транспорт на товари и пътници. Извършване на куриерски услуги на територията на страната и международни куриерски услуги. Външно търговска дейност, както и всяка друга незабранена със закон дейност.

2019-05-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Ивански, пл. Цар Борис, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 21, бл. Поли, вх. партер, офис 3
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство и ресторантьорство. Консултантска дейност. Инженеринг и проектиране. Строителство на сгради и съоръжения. Отдаване и преотдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими или движими вещи. Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни дейности. Складови дейности. Лицензионни дейности. Лизингова търговия. Менителници, записи на заповед, чекове. Рекламна, програмна и информационна дейност. Маркетинг. Сделки с интелектуална собственост. Озвучаване и музикално оформление на събития. Развитие на селски туризъм .Извършване на вътрешен и международен транспорт на товари и пътници. Извършване на куриерски услуги на територията на страната и международни куриерски услуги. Външно търговска дейност, както и всяка друга незабранена със закон дейност.
+ Транспортна дейност и услуги на пътници и товари; спедиционни, превозни и складови сделки услуги; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска дейност; инженеринг и проектиране; строителство на сгради и съоръжения; отдаване и преотдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими или движими вещи; покупка на стоки идруги вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни дейности; складови дейности; лицензионнидейности; лизингова търговия, менителници, записи на заповед, чекове; рекламна, програмна и информационна дейност; озвучаване и музикално оформление на събития; външно търговска дейност; както и всяка друга дейност, незабранена със закон, указ или друг нормативен, за дейностите, за които българското законодателство предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежнотоим получаване.

2019-05-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 21, бл. Поли, вх. партер, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 21, бл. Поли, партер, офис 5

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма