Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕЛОСЪТИ 360 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204103996
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 2, 2016 15:35
Наименование
ВЕЛОСЪТИ 360
Транслитерация
VELOCITY 360
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Милин камък, 18-20, ет. 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
7021 - КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА
Предмет на дейност
Дружеството е с предмет на дейност: Консултантска дейност по връзки с обществеността, диджитьл и консултантски услуги, услуги по стратегическо планиране, бизнес обучения, онлайн и офлайн дейно... Дружеството е с предмет на дейност: Консултантска дейност по връзки с обществеността, диджитьл и консултантски услуги, услуги по стратегическо планиране, бизнес обучения, онлайн и офлайн дейности, реклама, маркетинг, ноу-хау, търговия с произведения на изкуството, арт мениджмънт, организиране на фестивали, сценична дейност, импресарска и продуцентска дейност, създаване и поддържане на информационни системи, извършване на софтуерни услуги, електронна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина във всичките му форми, търговия със стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена с нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДРА-ЕМИЛИ САШКОВА КОКОВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИННА ЕМИЛОВА ПОПОВА 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЛЕКСАНДРА-ЕМИЛИ САШКОВА КОКОВА 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАТЕРИНА ИВАНОВА КАТРАНДЖИЕВА 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Александра-Емили Сашкова Кокова (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕЛОСЪТИ 360 ЕООД на латиница "VELOCITY 360" с ЕИК/ПИК 204103996 е основана на 2 Юни 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЮНИКОРН СТУДИОС", но на 25 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "ВЕЛОСЪТИ 360". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2016-06-02
Регистрация на фирмата

2023-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от ЮНИКОРН СТУДИОС на ВЕЛОСЪТИ 360
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 70, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Милин камък, 18-20, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Консултанска дейност по връзки с обществеността, диджитьл и консултантски услуги, он лайн и оф лайн-дейности, реклама, маркетинг, ноу-хау, търговия с произведения на изкуството (без паметници на културата), арт мениджмънт, организиране на фестивали, сценична дейност, импресарска и продуцентска дейност, създаване и поддържане на информационни системи, извършване на софтуерни услуги, електронна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина във всичките му форми, търговия със стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Дружеството е с предмет на дейност: Консултантска дейност по връзки с обществеността, диджитьл и консултантски услуги, услуги по стратегическо планиране, бизнес обучения, онлайн и офлайн дейности, реклама, маркетинг, ноу-хау, търговия с произведения на изкуството, арт мениджмънт, организиране на фестивали, сценична дейност, импресарска и продуцентска дейност, създаване и поддържане на информационни системи, извършване на софтуерни услуги, електронна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина във всичките му форми, търговия със стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена с нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма