Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОФАРМ БГ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204119598
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204119598 от 2019-08-27
Дата на регистрация
June 13, 2016 16:11
Наименование
ЕВРОФАРМ БГ
Транслитерация
EUROFARM BG LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ДЕБЪР, 58, ет. 4 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия на дребно с лекарствени средсва без лекарско предписание, търговия на дребно с лекарствени средсва по лекарско предписаниеПокупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, прер... Търговия на дребно с лекарствени средсва без лекарско предписание, търговия на дребно с лекарствени средсва по лекарско предписаниеПокупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, както и всяка друга, разрешена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮРИЙ СВИЛЕНОВ САВОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮРИЙ СВИЛЕНОВ САВОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОФАРМ БГ ЕООД на латиница "EUROFARM BG LTD." с ЕИК/ПИК 204119598 е основана на 13 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 1, 2017 10:12

Хронология

2016-06-13
Регистрация на фирмата

2019-08-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204119598

2017-08-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ.ДЕБЪР, 58, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ДЕБЪР, 58, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, както и всяка друга, разрешена от закона дейност.
+ Търговия на дребно с лекарствени средсва без лекарско предписание, търговия на дребно с лекарствени средсва по лекарско предписаниеПокупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, както и всяка друга, разрешена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма