Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кошерита Сити Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204121752
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2016 09:20
Наименование
Кошерита Сити Груп
Транслитерация
KOSHERITA SITI GRYP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Пробуда" 8 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Продажба на курсове, уебинари, психологически консултации. Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, дейности по реализиране ... Продажба на курсове, уебинари, психологически консултации. Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, разчистване и подготовка на строителната площадка, други специализирани строителни дейности. Дружеството ще извършава дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва и дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, както и всички дейности и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИЯ ГРИГОР (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИЯ ГРИГОР (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кошерита Сити Груп ЕООД на латиница "KOSHERITA SITI GRYP" с ЕИК/ПИК 204121752 е основана на 15 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-06-15
Регистрация на фирмата

2020-10-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ул. Пещерите, 1, вх. Д, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Пробуда" 8

2020-10-19
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-03
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дружеството има за предмет на дейност: Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, дейности по реализиране на иевестиционни проекти за сгради, разчистване и подготовка на строителната площадка, други специализирани строителни дейности.Дружеството ще извършава дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.Дружеството може да открива клонове и представителсьтва и да участва и дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
+ Продажба на курсове, уебинари, психологически консултации. Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, разчистване и подготовка на строителната площадка, други специализирани строителни дейности. Дружеството ще извършава дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва и дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, както и всички дейности и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма