Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЮ ФЛОРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204128191
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 20, 2016 11:03
Наименование
НЮ ФЛОРА
Транслитерация
NEW FLORA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ТУНДЖА, 30 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Куриерски услуги/международни и на територията на страната/. Транспортно-спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода. Търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, тър... Куриерски услуги/международни и на територията на страната/. Транспортно-спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода. Търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, търговия на едро и дребно; реекспорт; представителство, посредничество, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически или юридически лица, без процесуално; покупко-продажба на промишлени и хранителни стоки; производство; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелски, ресторантьорски, туристически и таксиметрови услуги; откриване и експлоатация на магазини, павилиони, Маркет, бутик, кафенета, ателиета, хотели, заведения за обществено хранене, ресторанти, складове, кантори, офиси и предприятия, във връзка с предмета на дейност; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИГЛЕНА ХРИСТОВА ПАЩРАПАНСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИГЛЕНА ХРИСТОВА ПАЩРАПАНСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЮ ФЛОРА ЕООД на латиница "NEW FLORA LTD" с ЕИК/ПИК 204128191 е основана на 20 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НУША ФЛОРА", но на 27 Март 2017 година то бива сменено на сегашното "НЮ ФЛОРА". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-06-20
Регистрация на фирмата

2017-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от НУША ФЛОРА на НЮ ФЛОРА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. ТУНДЖА, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ТУНДЖА, 30
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Куриерски услуги/международни и на територията на страната/. Транспортно спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода, Търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, търговия на едро и дребно; реекепорт; представителство, посредничество, посредничество и агенство на местни и чуждестранни физически или юридически лица, без процесуално; покупко продажба на промишлени и хранителни стоки; производство, преработка, реализация и изкупуване на селскостопанска и животинска продукция; търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход; арендуване, обработка и покупко-продажба на земеделска земя; дърводобив и търговия с дърва и дървен материал; търговия с гориво-смазочни материали; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелски, ресторантъорски, туристически и таксиметрови услуги; строителни, монтажни, строително ремонтни, металообработващи , дърводелски, тенекеджийски и автобояджийски услуги; шивашки услуги; фризьорски услуги; откриване и експлоатация на магазини, павилиони, Маркет, бутик, кафенета,ателиета, хотели, заведения за обществено хранене, ресторанти, складове, кантори, офиси и предприятия, във връзка с предмета на дейност; покупка , строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Куриерски услуги/международни и на територията на страната/. Транспортно-спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода. Търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, търговия на едро и дребно; реекспорт; представителство, посредничество, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически или юридически лица, без процесуално; покупко-продажба на промишлени и хранителни стоки; производство; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелски, ресторантьорски, туристически и таксиметрови услуги; откриване и експлоатация на магазини, павилиони, Маркет, бутик, кафенета, ателиета, хотели, заведения за обществено хранене, ресторанти, складове, кантори, офиси и предприятия, във връзка с предмета на дейност; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма