Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Куриер 5 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204132147
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 22, 2016 12:54
Наименование
Куриер 5
Транслитерация
Courier 5 Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, "Добродол", 13, ет. партер Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на куриерски услуги, спедиторска дейност, обработка, складиране и дистрибуция на документи, стоки и товари, вътрешен и международен транспорт, внос и износ на стоки, търговс... Предоставяне на куриерски услуги, спедиторска дейност, обработка, складиране и дистрибуция на документи, стоки и товари, вътрешен и международен транспорт, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, дейност като застрахователен агент, всякакви други дейности, незабранени със закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Кирилов Митков (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Петко Тодоров Тодоров 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Стефан Кирилов Митков 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
10 лева

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Куриер 5 ООД на латиница "Courier 5 Ltd" с ЕИК/ПИК 204132147 е основана на 22 Юни 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КИЛКЕНИ", но на 6 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "Куриер 5". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 0 лева.

Хронология

2016-06-22
Регистрация на фирмата

2023-06-06
Промяна наименование
Името се сменя от КИЛКЕНИ на Куриер 5
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, "4-ти януари", 36, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, "Добродол", 13, ет. партер
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНЬОРСТВО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Предоставяне на куриерски услуги, спедиторска дейност, обработка, складиране и дистрибуция на документи, стоки и товари, вътрешен и международен транспорт, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, дейност като застрахователен агент, всякакви други дейности, незабранени със закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма