Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЖУ СТАР - 04 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204132332
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 22, 2016 13:47
Наименование
БИЖУ СТАР - 04
Транслитерация
Вiju star - 04 EOOD
Оборот
21,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Белинци, ул. Дунав, 46 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, рестор... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импересарска, проектанска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - бояджийска, авто - ремонтна, административна, ксеростна, машинописна и консултанска дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв вид дейности и услуги незабранени със закон, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия в страната и чужбина, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, подържане и ремонт на битова техника, уреди, аудио - визуални уреди, в т.ч. електрически и механични, производство и търговия със селскостопанска продукция. Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях / сребро и злато/. Всички други дейности не забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФЕВЗИЕ МАХМУД ИБРЯМ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФЕВЗИЕ МАХМУД ИБРЯМ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 21,000 40% - -
2020 15,000 - -
2019 15,000 -37.5% 0 -
2018 24,000 50% - -
2017 16,000 220% - -
2016 5,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3 200%
2020 1 -50%
2019 2
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЖУ СТАР - 04 ЕООД на латиница "Вiju star - 04 EOOD" с ЕИК/ПИК 204132332 е основана на 22 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Белинци, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 21,000 лв. което е с 40% повече от предходната 2020 година (15,000 лв.), а средният годишен ръст е 68%.

Хронология

2016-06-22
Регистрация на фирмата

2018-02-20
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕВОЗНА , РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА, ПРОЕКТАНТСКА, КОЗМЕТИЧНА, ФРИЗЬОРСКА, БРЪСНАРСКА, СТРОИТЕЛНА, РЕМОНТНА, БОЯДЖИЙСКА, СЕРВИЗНА, АВТО - БОЯДЖИЙСКА, АВТО - РЕМОНТНА, АДМИНИСТРАТИВНА, КСЕРОКСНА, МАШИНОПИСНА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА БИТОВА ТЕХНИКА, УРЕДИ, АУДИО - ВИЗУАЛНИ УРЕДИ, В Т.Ч. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И МЕХАНИЧНИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА В ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, ресторантьорска, туриктическа, рекламна, информационна, програмна, импересарска, проектанска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - бояджийска, авто - ремонтна, административна, ксеростна, машинописна и консултанска дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв вид дейности и услуги незабранени със закон, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия в страната и чужбина, комисионна. спедиционна,складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, подържане и ремонт на битова техника, уреди, аудид - визуални уреди, в т.ч. електрически и механични, производство и търговия със селскостопанска продукция. Търговия на изделия изработени от сребро. Всички други дейности не забранени със закон.

2018-10-01
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, ресторантьорска, туриктическа, рекламна, информационна, програмна, импересарска, проектанска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - бояджийска, авто - ремонтна, административна, ксеростна, машинописна и консултанска дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв вид дейности и услуги незабранени със закон, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия в страната и чужбина, комисионна. спедиционна,складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, подържане и ремонт на битова техника, уреди, аудид - визуални уреди, в т.ч. електрически и механични, производство и търговия със селскостопанска продукция. Търговия на изделия изработени от сребро. Всички други дейности не забранени със закон.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импересарска, проектанска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - бояджийска, авто - ремонтна, административна, ксеростна, машинописна и консултанска дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв вид дейности и услуги незабранени със закон, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия в страната и чужбина, комисионна, спедиционна,складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, подържане и ремонт на битова техника, уреди, аудио - визуални уреди, в т.ч. електрически и механични, производство и търговия със селскостопанска продукция. Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях / сребро и злато/. Всички други дейности не забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма