Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТЪР АСТЕРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204135606
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 24, 2016 10:48
Наименование
ЦЕНТЪР АСТЕРИ
Транслитерация
"CENTER ASTERY"LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, Свети Власий, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, коми... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска и комисионна дейност, развитие и реализация на инвестиционни проекти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР ГРИГОРИЕВИЧ ФЛАКС (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"МОТИВАЦИЯ" ООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТЪР АСТЕРИ ЕООД на латиница ""CENTER ASTERY"LTD" с ЕИК/ПИК 204135606 е основана на 24 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АСТЕРИ", но на 26 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "ЦЕНТЪР АСТЕРИ". Седалището на компанията се намира в гр. Свети Влас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-06-24
Регистрация на фирмата

2017-11-15

2018-11-26
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АСТЕРИ на ЦЕНТЪР АСТЕРИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Генерал Киселов, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, Свети Власий, 3
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана медицинска извънболнична помощ, включваща диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, назначаване на лабораторни, образни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност в обем, необходим за лечебния процес; предписване на лекарства, превързочни материали и пособия; извършване на експертиза за временна нетрудоспособност; наблюдения; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и манипулации, издаване на документи, свързани с дейността на лекарите; насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; извършване на лечение на болни в дома им, когато състоянието им налага това; хоспитализация на пациенти, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента, както и извършването на други сделки за нуждите на осъществяваните от лечебното заведение медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска и комисионна дейност, развитие и реализация на инвестиционни проекти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма