Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЛОБАЛ ЛАЙФ-2016 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204139615
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 28, 2016 11:33
Наименование
ГЛОБАЛ ЛАЙФ-2016
Транслитерация
„GLOBAL LIFE-2016” LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сърница, ул.”Свобода”, 11А Виж на картата
Код на икономическа дейност
87.10 - Дейност на заведения със здравни грижи
Предмет на дейност
Социални дейности, свързани със социални грижи с настаняване на възрастни лица и хора с физически увреждания, търговия и търговско посредничество с медицински изделия, технически помощни средств... Социални дейности, свързани със социални грижи с настаняване на възрастни лица и хора с физически увреждания, търговия и търговско посредничество с медицински изделия, технически помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, незабранени от закона; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, счетоводни, консултантски и рекламни услуги в страната и чужбина, и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РЕДЖЕП САЛИХОВ ПЕТРУНОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ФЕЙЗЕ СЮЛЕЙМАНОВА БОЗОВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: РЕДЖЕП САЛИХОВ ПЕТРУНОВ 2.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ФЕЙЗЕ СЮЛЕЙМАНОВА БОЗОВА 18.00 лв - 90.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РЕДЖЕП САЛИХОВ ПЕТРУНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЛОБАЛ ЛАЙФ-2016 ООД на латиница "„GLOBAL LIFE-2016” LTD." с ЕИК/ПИК 204139615 е основана на 28 Юни 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сърница, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-06-28
Регистрация на фирмата

2018-10-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия и търговско посредничество с медицински изделия, технически помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, незабранени от закона; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, счетоводни, консултантски и рекламни услуги в страната и чужбина, и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Социални дейности, свързани със социални грижи с настаняване на възрастни лица и хора с физически увреждания, търговия и търговско посредничество с медицински изделия, технически помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, незабранени от закона; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, счетоводни, консултантски и рекламни услуги в страната и чужбина, и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма