Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛЕКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204162592
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 14, 2016 14:56
Наименование
ЗАЛЕКС
Транслитерация
ZALEX
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул. МЕТОДИ ПОПОВ, 76, вх. Б Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
9602 - ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ
Предмет на дейност
Козметични и фризьорски услуги, спортни дейности и тренировки, организация на курсове, занимания, семинари, организиране на програми, обучения и провеждане на различни мероприятия свързани... Козметични и фризьорски услуги, спортни дейности и тренировки, организация на курсове, занимания, семинари, организиране на програми, обучения и провеждане на различни мероприятия свързани с йога и здравословния начин на живот, както и всякакъв вид търговски дейности и търговско представителство, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредническа дейност, консултантски услуги, финансови и счетоводни услуги, рекламно-информационна дейност, изработка и монтаж на всякакъв вид рекламни съоръжения и неон, туристически услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИАНА ИЛИЕВА ЛАЗАРОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Мила Теодорова Димитрова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юлиана Илиева Лазарова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИАНА ИЛИЕВА ЛАЗАРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛЕКС ООД на латиница "ZALEX" с ЕИК/ПИК 204162592 е основана на 14 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-07-14
Регистрация на фирмата

2023-08-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2023-10-17
Промяна предмет на дейност
- Козметични и фризьорски услуги, всякакъв вид търговски дейности и търговско представителство, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредническа дейност, консултантски услуги, финансови и счетоводни услуги, рекламно-информационна дейност, изработка и монтаж на всякакъв вид рекламни съоръжения и неон, туристически услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.
+ Козметични и фризьорски услуги, спортни дейности и тренировки, организация на курсове, занимания, семинари, организиране на програми, обучения и провеждане на различни мероприятия свързани с йога и здравословния начин на живот, както и всякакъв вид търговски дейности и търговско представителство, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредническа дейност, консултантски услуги, финансови и счетоводни услуги, рекламно-информационна дейност, изработка и монтаж на всякакъв вид рекламни съоръжения и неон, туристически услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма