Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИНК ЛАЙФ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204165841
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204165841 от 2023-03-29 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
July 18, 2016 10:40
Наименование
ПИНК ЛАЙФ
Транслитерация
PINK LIFE LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Созопол, местност "Ачмалъци" 4, ж.к. "Пясъчни Лилии", ет. 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
5520 - Туристическо и друго краткосрочно настаняване
Предмет на дейност
Предоставяне на туристическо и друго краткосрочно настаняване, хотелиерство, туристически услуги, допълнителни туристически услуги, свързани с пътувания, развлечения, прояви и други събити... Предоставяне на туристическо и друго краткосрочно настаняване, хотелиерство, туристически услуги, допълнителни туристически услуги, свързани с пътувания, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, спортно-анимационни, конгресни и делови прояви, отдаване под наем на плажни съоръжения, екипировка и превозни средства, ресторантьорство, спортни и други съоръжения за спортна анимация и услуги, търговия, транспорт, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален обработен или преработен вид в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаването им под наем; строително-монтажна, строително-ремонтна и пласментно-снабдителна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни сделки, рекламни, информационни и други услуги, маркетингова дейност, консултантска дейност и други сделки, неспециализирана търговия на едро, копиране на записан носител, металообработка на изделия, механична обработка на метални изделия, производство на други изделия от метал, производство на радио и телевизионна предавателна техника, производство на апаратури за запис и възпроизвеждане на звук и образ, производство на електроакустична апаратура, производство на мебели за офиси и търговски предприятия, производство на други мебели, ремонт на ел. оборудване, монтаж на промишлени машини и съоръжения, производство на електромонтажни съоръжения, производство на други строително монтажни работи, изработка на гипсови отливки, производство на бояджийски работи, търговия на едро с радио, телевизионна и видео техника и оборудване за цифрови видео дискове (DVD), търговия на едро с компютри, периферни устройства за компютри и софтуер, дейности, свързани с транспорта, разработка на компютърен софтуер, консултантска дейност и работа в областта на компютърните технологии, дейности по управление на компютърна техника, дейности, свързани с използване на компютри и информационни технологии, други дейности по създаване и използване на бази данни и информационни ресурси, ремонт на компютри и периферна компютърна техника, ремонт на комуникационна техника, ремонт на мебели и покъщнина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СОФИЯ ЮРИЕВНА ПАШЕВИЧ /СОФИЯ ПАШЕВИЧ/ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СОФИЯ ЮРИЕВНА ПАШЕВИЧ /СОФИЯ ПАШЕВИЧ/ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИНК ЛАЙФ ЕООД на латиница "PINK LIFE LLC" с ЕИК/ПИК 204165841 е основана на 18 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Созопол, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-07-18
Регистрация на фирмата

2022-09-28
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-12-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Созопол, м.Мапи, ж.к. Грин лайф Ресорт, Парадайс Дюн, 3 ет.
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Созопол, местност "Ачмалъци" 4, ж.к. "Пясъчни Лилии", ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален обработен или преработен вид в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаването им под наем; строително-монтажна, строително-ремонтна и пласментно-снабдителпа дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; проектантски услуги, комисионни сделки, лицензионни сделки; рекламни, информационни и други услуги, маркетингова дейност, консултантска дейност, лизинг и други сделки.
+ Предоставяне на туристическо и друго краткосрочно настаняване, хотелиерство, туристически услуги, допълнителни туристически услуги, свързани с пътувания, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, спортно-анимационни, конгресни и делови прояви, отдаване под наем на плажни съоръжения, екипировка и превозни средства, ресторантьорство, спортни и други съоръжения за спортна анимация и услуги, търговия, транспорт, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален обработен или преработен вид в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаването им под наем; строително-монтажна, строително-ремонтна и пласментно-снабдителна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни сделки, рекламни, информационни и други услуги, маркетингова дейност, консултантска дейност и други сделки, неспециализирана търговия на едро, копиране на записан носител, металообработка на изделия, механична обработка на метални изделия, производство на други изделия от метал, производство на радио и телевизионна предавателна техника, производство на апаратури за запис и възпроизвеждане на звук и образ, производство на електроакустична апаратура, производство на мебели за офиси и търговски предприятия, производство на други мебели, ремонт на ел. оборудване, монтаж на промишлени машини и съоръжения, производство на електромонтажни съоръжения, производство на други строително монтажни работи, изработка на гипсови отливки, производство на бояджийски работи, търговия на едро с радио, телевизионна и видео техника и оборудване за цифрови видео дискове (DVD), търговия на едро с компютри, периферни устройства за компютри и софтуер, дейности, свързани с транспорта, разработка на компютърен софтуер, консултантска дейност и работа в областта на компютърните технологии, дейности по управление на компютърна техника, дейности, свързани с използване на компютри и информационни технологии, други дейности по създаване и използване на бази данни и информационни ресурси, ремонт на компютри и периферна компютърна техника, ремонт на комуникационна техника, ремонт на мебели и покъщнина.

2023-03-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204165841 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма