Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИВИ - 84 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204166781
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 18, 2016 14:10
Наименование
ВИВИ - 84
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Фердинандова", 20 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
транспортна дейност и логистика, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешно и външно тър... транспортна дейност и логистика, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица, комисионна дейност и сделки с интелектуална собственост, складова, лизингова дейност, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, внос и износ, търговия с всички разрешени от закона стоки във всички разрешени форми, като за всяка дейност, изискваща съответно разрешително, лиценз или друг вид разрешение, дейността ще се извършва след получаването им, както и всяка дейност в страната и чужбина, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ТОДОРОВ КОСТОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛ ТОДОРОВ КОСТОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИВИ - 84 ЕООД с ЕИК/ПИК 204166781 е основана на 18 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - December 5, 2019 13:43
Годишен финансов отчет - December 5, 2019 13:43
Годишен финансов отчет - December 5, 2019 13:43

Хронология

2016-07-18
Регистрация на фирмата

2019-12-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Цар Петър, 5/7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Фердинандова", 20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- БРЪСНАРО-ФРИЗЬОРСТВО, МАНИКЮР-ПЕДИКЮР, МАСАЖИ И КОЗМЕТИЧНИ МАНИПУЛАЦИИ, РЕМОНТ И ПОПРАВКИ НА МЪЖКО, ДАМСКО И ДЕТСКО ОБЛЕКЛО, И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ транспортна дейност и логистика, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица, комисионна дейност и сделки с интелектуална собственост, складова, лизингова дейност, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, внос и износ, търговия с всички разрешени от закона стоки във всички разрешени форми, като за всяка дейност, изискваща съответно разрешително, лиценз или друг вид разрешение, дейността ще се извършва след получаването им, както и всяка дейност в страната и чужбина, за която няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма