Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА-СЕЙФ 15 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204171602
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 20, 2016 16:41
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА-СЕЙФ 15
Транслитерация
PAWNSHOP-SAFE 15
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 94, ет. 7 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, по занятия и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, изв... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, по занятия и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като при необходимост за упражняване на съответната дейност ще придобива необходимите лицензии и разрешения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Женя Руменова Атанасова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Женя Руменова Атанасова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА-СЕЙФ 15 ЕООД на латиница "PAWNSHOP-SAFE 15" с ЕИК/ПИК 204171602 е основана на 20 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2016-07-20
Регистрация на фирмата

2016-11-08
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, по занятия и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като при необходимост за упражняване на съответната дейност ще придобива необходимите лицензии и разрешения.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, по занятия и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като при необходимост за упражняване на съответната дейност ще придобива необходимите лицензии и разрешения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма