Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

А. Т. ПРОПЪРТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204172608
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204172608 от 2019-05-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 21, 2016 11:25
Наименование
А. Т. ПРОПЪРТИ
Транслитерация
A. T. PROPERTY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул.АЛАБИН, 58, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и п... инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговски и вътрешнотьрговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; внос, износ и търговия със стоки и услуги, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; както и всякаква друга дейност, незабранено от действащото законодателство в страната. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВИЧ ПАРХОМЕНКО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВИЧ ПАРХОМЕНКО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма А. Т. ПРОПЪРТИ ЕООД на латиница "A. T. PROPERTY" с ЕИК/ПИК 204172608 е основана на 21 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-07-21
Регистрация на фирмата

2019-02-20
Промяна предмет на дейност
- инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранено от действащото законодателство в страната.
+ инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранено от действащото законодателство в страната; сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие; търговия на едро и дребно с благородни метали и скъпоценни камъни; закупуване на благородни метали и скъпоценни камъни.

2019-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ПЛ. ВЪЗРАЖДАНЕ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул.АЛАБИН, 58, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранено от действащото законодателство в страната; сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие; търговия на едро и дребно с благородни метали и скъпоценни камъни; закупуване на благородни метали и скъпоценни камъни.
+ инвестиции в недвижими имоти; сторителство и ремонт на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговски и вътрешнотьрговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; внос, износ и търговия със стоки и услуги, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; както и всякаква друга дейност, незабранено от действащото законодателство в страната.

2019-05-02

2019-05-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204172608 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-11-20

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма