Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИСТРИБЮТЕД АУТСОРСИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204174630
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 22, 2016 11:12
Наименование
ДИСТРИБЮТЕД АУТСОРСИНГ
Транслитерация
"DISTRIBUTED OUTSOURCING“ LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.Неофит Рилски, 21, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки, консултантска дейност; разработка, производство, внедряване, поддръжка и търговия със софтуерни проду... Научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки, консултантска дейност; разработка, производство, внедряване, поддръжка и търговия със софтуерни продукти, информационни и програмни услуги, маркетингова дейност, рекламна дейност, търговска дейност - внос и износ, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Красимиров Прусийски (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Красимиров Прусийски (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИСТРИБЮТЕД АУТСОРСИНГ ЕООД на латиница ""DISTRIBUTED OUTSOURCING“ LLC" с ЕИК/ПИК 204174630 е основана на 22 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-07-22
Регистрация на фирмата

2017-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Добротица деспот, бл. 41, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.Неофит Рилски, 21, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност, разработване на софтуерни проекти, разработка, производство, внедряване, поддръжка и търговия със софтуерни продукти, информационни и програмни услуги, маркетингова дейност, рекламна дейност, търговска дейност - внос и износ, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки, консултантска дейност; разработка, производство, внедряване, поддръжка и търговия със софтуерни продукти, информационни и програмни услуги, маркетингова дейност, рекламна дейност, търговска дейност - внос и износ, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2018-08-28
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма