Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БГ АКАУНТИНГ РУСЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204183106
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 28, 2016 14:42
Наименование
БГ АКАУНТИНГ РУСЕ
Транслитерация
BG ACCOUNTING RUSE LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 16, ет. 2 Виж на картата
Има 188 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Внос, износ; търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки; консултантски услуги; бартерни сделки; маркетинг, лизинг, търговско представителство и посредничество, както и всяка дру... Внос, износ; търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки; консултантски услуги; бартерни сделки; маркетинг, лизинг, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любомир Ангелов Симеонов (свързан с 77 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Любомир Ангелов Симеонов (свързан с 77 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БГ АКАУНТИНГ РУСЕ ЕООД на латиница "BG ACCOUNTING RUSE LTD." с ЕИК/ПИК 204183106 е основана на 28 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БГ КОНТАБИЛ РУСЕ", но на 21 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "БГ АКАУНТИНГ РУСЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-07-28
Регистрация на фирмата

2016-12-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 16, ет. 2

2018-04-27
Промяна наименование
Името се сменя от БГ КОНТАБИЛ РУСЕ на БГ ЕКСПЕРТ КОНТАБИЛ
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона; разкриване на собствени търговски обекти; производство на стоки с цел продажба; спедиторска и транспортна дейност; разработка на информационни технологии и производствени иновации. Консултанска дейност и обучение в областта на информационните технологии, проектиране, доставка, инсталация и сервиз на електронно изчислителна техника, програмни продукти и технологии, посредничество, маркетинг, реклама и информационна дейност, преводачески услуги, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейности, покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.
+ Текущо счетоводно отчитане; съставяне на годишни финансови отчети; данъчни и счетоводни консултации, както и всяка друга незабранена от законите на република България дейност

2018-06-27
Промяна наименование
Името се сменя от БГ ЕКСПЕРТ КОНТАБИЛ на БГ КОНТАБИЛ РУСЕ
Промяна предмет на дейност
- Текущо счетоводно отчитане; съставяне на годишни финансови отчети; данъчни и счетоводни консултации, както и всяка друга незабранена от законите на република България дейност
+ ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДЕЙНОСТ.

2019-03-21
Промяна наименование
Името се сменя от БГ КОНТАБИЛ РУСЕ на БГ АКАУНТИНГ РУСЕ

2019-07-01
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДЕЙНОСТ.
+ Внос, износ; търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки; консултантски услуги; бартерни сделки; маркетинг, лизинг, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма