Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМПАЙЪР СОФТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204185484
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204185484 от 2016-09-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 29, 2016 17:33
Наименование
ЕМПАЙЪР СОФТ
Транслитерация
EMPIRE SOFT OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Герман, Манастирска воденица, 8 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер, разработка и продажба на услуги за управление на бизнес процеси, участия в други дружества в страната и чужбина, покупка на стоки или вещи с цел ... Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер, разработка и продажба на услуги за управление на бизнес процеси, участия в други дружества в страната и чужбина, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедициони и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба, лизинг и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антонио Василев Грънчаров (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Янва и Дисава Капитал ЕАД 100.00 лв - 20.00% дял (свързан с 14 фирми)
Съдружник: Антонио Василев Грънчаров 400.00 лв - 80.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Янва и Дисава капитал" ЕАД (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМПАЙЪР СОФТ ООД на латиница "EMPIRE SOFT OOD" с ЕИК/ПИК 204185484 е основана на 29 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НОМАД ТЕХНОЛОДЖИ", но на 9 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "ЕМПАЙЪР СОФТ". Седалището на компанията се намира в с. Герман, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2016-07-29
Регистрация на фирмата

2016-09-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204185484 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-06-09
Промяна наименование
Името се сменя от НОМАД ТЕХНОЛОДЖИ на ЕМПАЙЪР СОФТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Александър Рачински, 1, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Герман, Манастирска воденица, 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- : Разработка и продажба на услуги за управление на бизнес процеси, участия в други дружества в страната и чужбина, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедициони и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба, лизинг и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер, разработка и продажба на услуги за управление на бизнес процеси, участия в други дружества в страната и чужбина, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедициони и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба, лизинг и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма