Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРО ХЕЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204186650
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204186650 от 2023-02-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 1, 2016 12:19
Наименование
АГРО ХЕЛТ
Транслитерация
AGRO HEALTH Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. АРХ. ЕВГЕНИ ДЯКОВИЧ, 37 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7711 - ДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА АВТОМОБИЛИ
Предмет на дейност
Даване под наем на леки и лекотоварни автомобили. Търговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки и услуги, сделки с интелектуална собственост, ... Даване под наем на леки и лекотоварни автомобили. Търговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки и услуги, сделки с интелектуална собственост, строително-монтажни дейности, консултантска дейност, организиране на учебни курсове, търговия с петролни продукти, обработка и извършване на всички видове стопански дейности, свързани със земеделска земя, осъществяване на проекти за напояване и опазване на земеделска земя от ерозии, участие в проекти по европейски програми и фондове, свързани със земеделие, селско стопанство и регионално развитие, реализиране на тържища на земеделска продукция, както и други дейности и услуги, освен забранените от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ НИКОЛАЕВ КАЛЪЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ НИКОЛАЕВ КАЛЪЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРО ХЕЛТ ЕООД на латиница "AGRO HEALTH Ltd" с ЕИК/ПИК 204186650 е основана на 1 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-08-01
Регистрация на фирмата

2017-02-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Акация, 5, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Кадиево, 4-та, 31

2021-11-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Кадиево, 4-та, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. АРХ. ЕВГЕНИ ДЯКОВИЧ, 37
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-02-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204186650 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-16
Промяна предмет на дейност
- търговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки и услуги, сделки с интелектуална собственост, строително-монтажни дейности, консултантска дейност, организиране на учебни курсове, търговия с петролни продукти, обработка и извършване на всички видове стопански дейности, свързани със земеделска земя, осъществяване на проекти за напояване и опазване на земеделска земя от ерозии, участие в проекти по европейски програми и фондове, свързани със земеделие, селско стопанство и регионално развитие, реализиране на тържища на земеделска продукция, както и други дейности и услуги, освен забранените от закона.
+ Даване под наем на леки и лекотоварни автомобили. Търговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки и услуги, сделки с интелектуална собственост, строително-монтажни дейности, консултантска дейност, организиране на учебни курсове, търговия с петролни продукти, обработка и извършване на всички видове стопански дейности, свързани със земеделска земя, осъществяване на проекти за напояване и опазване на земеделска земя от ерозии, участие в проекти по европейски програми и фондове, свързани със земеделие, селско стопанство и регионално развитие, реализиране на тържища на земеделска продукция, както и други дейности и услуги, освен забранените от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма