Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ -ЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204190339
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204190339 от 2016-09-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 3, 2016 10:30
Наименование
АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ -ЕС
Оборот
38,000 лв. оборот за 2017 г.
Служители
2 служители към 2017 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 30, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 101 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на всякакъв вид социални услуги. Обществени трапезарии. Домашен социален патронаж. Домове за стари хора, сираци, вдовици, хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, ... Предоставяне на всякакъв вид социални услуги. Обществени трапезарии. Домашен социален патронаж. Домове за стари хора, сираци, вдовици, хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, майки с деца в затруднено положение, хоспис. Външнотърговска и вътрешнотьрговска дейност на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от законодателството, внос-износ, реекспорт, бартерни сделки. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни и лизингови сделки. Рекламна дейност. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Сделки с интелектуална собственост. Транспортна дейност в страната и чужбина. Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, строителни услуги. Всякакъв вид стопанска дейност и услуги, разрешени от законодателството и извършвани по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОНЬО ИВАНОВ ТОНЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОНЬО ИВАНОВ ТОНЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2017 38,000 - -

Служители

Година
Служители
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ -ЕС ЕООД с ЕИК/ПИК 204190339 е основана на 3 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "К. АТАНАСОВА 2016", но на 14 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ -ЕС". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2017 година е в размер на 38,000 лв.

Хронология

2016-08-03
Регистрация на фирмата

2016-09-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204190339 на основание друго от ЗДДС

2016-11-14
Промяна наименование
Името се сменя от К. АТАНАСОВА 2016 на АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ -ЕС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гълъбово, СИРМА ВОЙВОДА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 30, вх. В, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Външнотърговска и вътрешнотърговска дейност на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от законодателството, внос-износ, реекспорт, бартерни сделки. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни и лизингови сделки. Рекламна дейност. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Сделки с интелектуална собственост. Транспортна дейност в страната и чужбина. Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, строителни услуги. Всякакъв вид стопанска дейност и услуги, не забранени от законодателството и извършвани по търговски начин.
+ Предоставяне на всякакъв вид социални услуги. Обществени трапезарии. Домашен социален патронаж. Домове за стари хора, сираци, вдовици, хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, майки с деца в затруднено положение, хоспис. Външнотърговска и вътрешнотьрговска дейност на едро и дребно с всички видове стоки незабранени от законодателството, внос-износ, реекспорт, бартерни сделки. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни и лизингови сделки. Рекламна дейност. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Сделки с интелектуална собственост. Транспортна дейност в страната и чужбина. Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, строителни услуги. Всякакъв вид стопанска дейност и услуги, разрешени от законодателството и извършвани по търговски начин.

2017-07-13
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма