Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИРОНА КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204190474
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204190474 от 2016-08-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 3, 2016 11:10
Наименование
СИРОНА КОНСУЛТ
Транслитерация
„SIRONA CONSULT” EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Тодор Каблешков", 55, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство, проектиране, външен и вътрешен дизайн, проучване и производство на строителни изделия и заготовки, покупка, строеж и обзавеждане на сгради и съоръжения, покупка на стоки и др... Строителство, проектиране, външен и вътрешен дизайн, проучване и производство на строителни изделия и заготовки, покупка, строеж и обзавеждане на сгради и съоръжения, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство на промишлени и хранителни стоки, външна и вътрешна търговия, включително чрез представителства в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, комисионни, превозни, рекламни и информационни сделки, търговско представителство и посредничество, маркетинг, складови сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всякаква незабранена от закона търговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИЯН СТОЯНОВ ХРИСТОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИЯН СТОЯНОВ ХРИСТОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИРОНА КОНСУЛТ ЕООД на латиница "„SIRONA CONSULT” EOOD" с ЕИК/ПИК 204190474 е основана на 3 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРИНЕЛА 7", но на 14 Август 2020 година то бива сменено на сегашното "СИРОНА КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-08-03
Регистрация на фирмата

2016-08-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204190474 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-08-14
Промяна наименование
Името се сменя от КРИНЕЛА 7 на СИРОНА КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 807П, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Тодор Каблешков", 55, вх. А, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; финансови консултации; счетоводни услуги; митническо агентство; транспортна, спедиционна дейност; търговия, производство и преработка на промишлени и селскостопански стоки; предприемачество и сделки с недвижими имоти; рекламна и маркетингова дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Строителство, проектиране, външен и вътрешен дизайн, проучване и производство на строителни изделия и заготовки, покупка, строеж и обзавеждане на сгради и съоръжения, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство на промишлени и хранителни стоки, външна и вътрешна търговия, включително чрез представителства в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, комисионни, превозни, рекламни и информационни сделки, търговско представителство и посредничество, маркетинг, складови сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всякаква незабранена от закона търговска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма