Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРАТОН ЕКСПРЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204194323
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204194323 от 2017-06-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 5, 2016 10:26
Наименование
МАРАТОН ЕКСПРЕС
Транслитерация
MARATON EXPRESS LTD
Оборот
30,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девня, ул. Димчо Дебелянов, 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Транспортна и спедиторска дейност; логистика; вътрешен и международен транспорт; превоз на пътници и товари след лиценз; търговско посредничество и представителство; покупка на стоки или други вещи с... Транспортна и спедиторска дейност; логистика; вътрешен и международен транспорт; превоз на пътници и товари след лиценз; търговско посредничество и представителство; покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия на едро и дребно; внос и износ; консултантски услуги; посредничество при покупко-продажба, строителство, ремонт и отдаване под наем на недвижими имоти; комплексно почистване и поддържане на сгради, помещения, терени и съоръжения и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт; дружеството ще извършва дейностите включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Севдалина Маринова Николова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Севдалина Маринова Николова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 30,000 -96.56% - -
2020 871,000 -6.75% - -
2019 934,000 269.17% 0 -
2018 253,000 6225% - -
2017 4,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1 -85.71%
2019 7 75%
2017 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРАТОН ЕКСПРЕС ЕООД на латиница "MARATON EXPRESS LTD" с ЕИК/ПИК 204194323 е основана на 5 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Яни Уест", но на 19 Юли 2018 година то бива сменено на сегашното "МАРАТОН ЕКСПРЕС". Седалището на компанията се намира в гр. Девня, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 30,000 лв. което е с 97% по-малко от предходната 2020 година (871,000 лв.), а средният годишен ръст е 1,598%.

Хронология

2016-08-05
Регистрация на фирмата

2017-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от Яни Уест на ЕКОТЕХ БИЛД
Промяна предмет на дейност
- Oрганизиране и експлоатация на всички видове спортни и развлекателни танци и танцови събития; Озвучаване и музикално оформление; Импресарска, продуцентска и издателска дейност; Звукозапис и производство на аудио и аудиовизуални продукти; Организация на културни, публични, музикални мероприятия, фирмени и лични празници, кетъринги; Рекламна дейност; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуеар, компютърно програмиране и дизайн; Създаване и поддръжка на уеб страници; Търговско представителство и посредничество; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Транспортни услуги и разнос; Туроператорска дейност, туристически услуги след лиценз; Ресторантьорство, обществено хранене, питейни заведения и хотелиерство след категоризиране.
+ Строително-ремонтни работи; проектиране и изграждане на ел. и вик инсталации; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране, реконструкция и строителство на жилищни и промишлени обекти; строителство и инвеститорски контрол; oрганизиране и експлоатация на всички видове спортни и развлекателни танци и танцови събития; Озвучаване и музикално оформление; Импресарска, продуцентска и издателска дейност; Звукозапис и производство на аудио и аудиовизуални продукти; Организация на културни, публични, музикални мероприятия, фирмени и лични празници, кетъринги; Рекламна дейност; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуеар, компютърно програмиране и дизайн; Създаване и поддръжка на уеб страници; Търговско представителство и посредничество; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Транспортни услуги и разнос; Туроператорска дейност, туристически услуги след лиценз; Ресторантьорство, обществено хранене, питейни заведения и хотелиерство след категоризиране. всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията та действащото законодателство.

2017-06-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204194323 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-07-19
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКОТЕХ БИЛД на МАРАТОН ЕКСПРЕС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Генерал Столипин, 26, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Девня, ул. Димчо Дебелянов, 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строително-ремонтни работи; проектиране и изграждане на ел. и вик инсталации; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране, реконструкция и строителство на жилищни и промишлени обекти; строителство и инвеститорски контрол; oрганизиране и експлоатация на всички видове спортни и развлекателни танци и танцови събития; Озвучаване и музикално оформление; Импресарска, продуцентска и издателска дейност; Звукозапис и производство на аудио и аудиовизуални продукти; Организация на културни, публични, музикални мероприятия, фирмени и лични празници, кетъринги; Рекламна дейност; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуеар, компютърно програмиране и дизайн; Създаване и поддръжка на уеб страници; Търговско представителство и посредничество; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Транспортни услуги и разнос; Туроператорска дейност, туристически услуги след лиценз; Ресторантьорство, обществено хранене, питейни заведения и хотелиерство след категоризиране. всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията та действащото законодателство.
+ Транспортна и спедиторска дейност; логистика; вътрешен и международен транспорт; превоз на пътници и товари след лиценз; търговско посредничество и представителство; покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия на едро и дребно; внос и износ; консултантски услуги; посредничество при покупко-продажба, строителство, ремонт и отдаване под наем на недвижими имоти; комплексно почистване и поддържане на сгради, помещения, терени и съоръжения и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт; дружеството ще извършва дейностите включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация..

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма