Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА РУСЕ ИНВЕСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204197383
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 8, 2016 17:36
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА РУСЕ ИНВЕСТ
Транслитерация
ZALOJNA KASHTA RUSE INVEST Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, АЛЕЯ МОМИНА СЪЛЗА, 7, вх. 1, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, след регистрацията... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, след регистрацията по валутния закон; осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществява на дейността на дружеството като заложна къща. Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЯ СТЕФАНОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ СТЕФАНОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА РУСЕ ИНВЕСТ ЕООД на латиница "ZALOJNA KASHTA RUSE INVEST Ltd." с ЕИК/ПИК 204197383 е основана на 8 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-08-08
Регистрация на фирмата

2016-09-19
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, след регистрацията по валутния закон; осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществяване на дейността на дружеството като заложна къща.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, след регистрацията по валутния закон; осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществява на дейността на дружеството като заложна къща. Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма