Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА АДВИ ФИНАНС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204217416
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 23, 2016 15:34
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА АДВИ ФИНАНС
Транслитерация
ADVI FINANCE
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 422, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 71 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходим... съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след извършване на съответната регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАС НИКОЛАЕВ ДАСКАЛОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АТАНАС НИКОЛАЕВ ДАСКАЛОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВЛАДИМИР САШКОВ ИВАНОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
15,000 лева (15,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 3 50%
2020 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА АДВИ ФИНАНС ООД на латиница "ADVI FINANCE" с ЕИК/ПИК 204217416 е основана на 23 Август 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АДВИ ФИНАНС", но на 28 Септември 2016 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА АДВИ ФИНАНС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 15,000 лева.

Хронология

2016-08-23
Регистрация на фирмата

2016-09-28
Промяна наименование
Името се сменя от АДВИ ФИНАНС на ЗАЛОЖНА КЪЩА АДВИ ФИНАНС
Промяна предмет на дейност
- Импорт, експорт и реекспорт на стоки; производство, преработка и търговия с промишлена и селскостопанска продукция, строителни и инертни материали, хранителни и битови стоки; придобиване и управление на недвижими имоти; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство; посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; вътрешен и международен туризъм; ресторантъорство ц хотелиерство; рекламна дейност;транспортни услуги със собствени и наети автомобили / превоз на пътници и товари /; спедиторска, складова дейност; битови услуги и всички други дейности, незабранени със закон.
+ съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, след извършване на съответната регистрация.

2016-11-08
Промяна предмет на дейност
- съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, след извършване на съответната регистрация.
+ съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след извършване на съответната регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма