Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРТА МАЙБАХ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204217487
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 23, 2016 15:59
Наименование
МАРТА МАЙБАХ
Транслитерация
"MARTA MAYBACH " Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Церова кория, ул.Тридесет и първа, 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Юридически и счетоводни дейности; проучване на пазари и изследване на общественото мнение; консултантски дейности в областта на управлението; административни и спомагателни офис дейности; спомагателно... Юридически и счетоводни дейности; проучване на пазари и изследване на общественото мнение; консултантски дейности в областта на управлението; административни и спомагателни офис дейности; спомагателно обслужване на стопанската дейност, некласифицирано другаде; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марина Майбах (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Марина Майбах (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРТА МАЙБАХ ЕООД на латиница ""MARTA MAYBACH " Ltd" с ЕИК/ПИК 204217487 е основана на 23 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛИНГВОЛОДЖИ", но на 12 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "МАРТА МАЙБАХ". Седалището на компанията се намира в с. Церова кория, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-08-23
Регистрация на фирмата

2021-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от ЛИНГВОЛОДЖИ на МАРТА МАЙБАХ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ДЕБЪР, 27
+ БЪЛГАРИЯ, с. Церова кория, ул.Тридесет и първа, 4
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Чуждоезиково обучение, консултантски услуги, посредническа дейност , Вътрешно и външнотърговска дейност, реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Организиране на тържества и събития; Сделки с наемане на машини; Производство на стоки с цел продажба; Услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; Услуги по покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Жилищно строителство, строително монтажни работи, монтажна и проектантска дейност; Транспортна дейност – товарни превози в страната и чужбина, таксиметрова дейност; Складова, селскостопанска и сервизна дейност; Хотелиерска, туристическа и ресторантьорска дейност; Търговска дейност в страната и чужбина, външноикономическа дейност; Сделки с интелектуалната собственост, и всички разрешени от закона дейности в сферата на услугите и търговията, като за дейностите за които се изискват разрешителни и лицензи, след получаването им.
+ Юридически и счетоводни дейности; проучване на пазари и изследване на общественото мнение; консултантски дейности в областта на управлението; административни и спомагателни офис дейности; спомагателно обслужване на стопанската дейност, некласифицирано другаде; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

2021-04-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Церова кория, ул.Тридесет и първа, 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Церова кория, ул.Тридесет и първа, 4

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма