Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Органика импорт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204221674
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204221674 от 2016-09-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 26, 2016 10:34
Наименование
Органика импорт
Транслитерация
Organica import
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, местн. Евксиноград, ул. 14-та 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Логистика. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Вътрешна и външна търговска дейност. Внос и износ на стоки. Реекспорт. Търговско представителство и посредничество. Превозна и товаро... Логистика. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Вътрешна и външна търговска дейност. Внос и износ на стоки. Реекспорт. Търговско представителство и посредничество. Превозна и товаро-разтоварна дейност. Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Комисионна, лицензионна дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Електронна търговия. Маркетинг. Консултантска дейност, както и всички други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ойген Байер (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ойген Байер (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Органика импорт ЕООД на латиница "Organica import" с ЕИК/ПИК 204221674 е основана на 26 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-08-26
Регистрация на фирмата

2016-09-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204221674 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-10-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Д-р Василаки Пападопулу, 7А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, местн. Евксиноград, ул. 14-та 3
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно- и външно-търговска дейност. Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос и износ на стоки. Реекспорт. Търговско представителство и посредничество. Комисионна, лицензионна дейност. Превозна и товаро-разтоварна дейност в страната. Строително монтажни работи,покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дейност в областта на авторските права, интелектуалната собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Електронна търговия. Маркетинг. Консултантска дейност. Дейности в областта на селското стопанство, както и всички други дейности, които не са забранени със закон.
+ Логистика. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Вътрешна и външна търговска дейност. Внос и износ на стоки. Реекспорт. Търговско представителство и посредничество. Превозна и товаро-разтоварна дейност. Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Комисионна, лицензионна дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Електронна търговия. Маркетинг. Консултантска дейност, както и всички други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма