Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИИ ДРИЙМ 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204224147
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204224147 от 2018-07-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 29, 2016 15:10
Наименование
СИИ ДРИЙМ 2018
Транслитерация
EA DREAM 2018
Оборот
0 лв. оборот за 2019 г.
Служители
10 служители към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ХРИСТО МАКЕДОНСКИ, 38 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на посреднически услуги по наемане и насочване на търсещи работа квалифицирани лица в Република България и в други държави от Европейския съюз за всички икономически отрасли; покупка на с... Предоставяне на посреднически услуги по наемане и насочване на търсещи работа квалифицирани лица в Република България и в други държави от Европейския съюз за всички икономически отрасли; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; проучване на пазари, водене на търговски преговори; посредническа дейност при реализация на търговски сделки и договори; внос и износ на стоки, материали и продукти; агентство и представителство в страната и чужбина и всички други търговски дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ СНЕЖАНОВ ДИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИ СНЕЖАНОВ ДИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 0 -

Служители

Година
Служители
2019 10

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИИ ДРИЙМ 2018 ЕООД на латиница "EA DREAM 2018" с ЕИК/ПИК 204224147 е основана на 29 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕРДЕМ ЙЪЛДЪРЪМ - ГИЗЕМ ЙЪЛДЪРЪМ ЛОГИСТИК", но на 30 Август 2018 година то бива сменено на сегашното "СИИ ДРИЙМ 2018". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2016-08-29
Регистрация на фирмата

2018-07-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204224147 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-08-30
Промяна наименование
Името се сменя от ЕРДЕМ ЙЪЛДЪРЪМ - ГИЗЕМ ЙЪЛДЪРЪМ ЛОГИСТИК на СИИ ДРИЙМ 2018
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. ХАН АСПАРУХ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. СЛИВНИЦА, 9 партерен
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; предоставяне на услуги- ремонт и поддръжка на машини; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, транспортна дейност, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство; и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
+ Предоставяне на посреднически услуги по наемане и насочване на търсещи работа квалифицирани лица в Република България и в други държави от Европейския съюз за всички икономически отрасли; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; проучване на пазари, водене на търговски преговори; посредническа дейност при реализация на търговски сделки и договори; внос и износ на стоки, материали и продукти; агентство и представителство в страната и чужбина и всички други търговски дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.

2019-05-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. СЛИВНИЦА, 9 партерен
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ХРИСТО МАКЕДОНСКИ, 38
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма