Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Скай Ларк 95 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204236701
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204236701 от 2022-10-11 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 10, 2016 11:33
Наименование
Скай Ларк 95
Транслитерация
Sky Lark 95
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, Никола Вапцаров, 134 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Откриване на обекти с обществено предназначение: заведения за социални услуги за деца и ученици; школи – музикални, езикови, спортни бази за детски и ученически отдих и туризъм и центрове за работ... Откриване на обекти с обществено предназначение: заведения за социални услуги за деца и ученици; школи – музикални, езикови, спортни бази за детски и ученически отдих и туризъм и центрове за работа с деца с дейности, свързани с педагогическа подкрепа и консултиране; почасово гледане на деца. ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕВОДИ ОТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И ОТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК/ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ/. ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ, ОФИСИ И МАГАЗИНИ. Интернет търговия; трудово посредничество; доставка на стоки и услуги; Комисионни, спедиционни и превозни услуги в страната и чужбина; туристически услуги;ресторантьорство, откриване на кафенета, ресторанти, барове, заведения за бързо хранене; Маркетинг и мениджмънт на частен бизнес; Производство, преработка и продажба на месо и месни продукти; търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки, производство и продажба на всякакъв вид стоки и изделия; дърводобив, дървопреработка; добив и търговия с дървен материал в първоначален и преработен вид; износ на дървен материал; производство на дограма и мебели; търговия с мебели, дърводелски услуги; производство и търговия с дървени въглища и брикети; откриване на магазинна и складова мрежа за развитие на търговска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; осъществяване на търговия на едро и дребно в страната и чужбина; складова дейност; продажба на нови и употребявани превозни средства; автосервиз, автомивка, сервиз и ремонтна дейност, строителство, обзавеждане и ремонтно-възстановителни работи на жилищни и бизнес сгради; oрганизационни и консултантски услуги, изготвяне на проекти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, търговия с горива и петролни продукти и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Иванов Целев (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Георги Иванов Целев 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Стефан Иванов Целев 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ИВАНОВ ЦЕЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Скай Ларк 95 ООД на латиница "Sky Lark 95" с ЕИК/ПИК 204236701 е основана на 10 Септември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Велинград, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-09-10
Регистрация на фирмата

2022-10-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204236701 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-07-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, ОСМИ МАРТ, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, Никола Вапцаров, 134
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма