Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОД БЮТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204268503
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204268503 от 2016-10-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 4, 2016 08:59
Наименование
КОД БЮТИ
Транслитерация
CODE BEAUTY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Джеймс Баучер, 81, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на фризьорски, бръснарски и козметични услуги; маникюр и педикюр; професионален грим; организиране и провеждане на обучения и курсове в сферата на разкрасителните процедури и фризьорствот... Извършване на фризьорски, бръснарски и козметични услуги; маникюр и педикюр; професионален грим; организиране и провеждане на обучения и курсове в сферата на разкрасителните процедури и фризьорството; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; извършване на рекламна дейност, рекламни и PR кампании, промоции, графичен дизайн и производство на печатни материали; мърчандайзинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯ ВАСИЛЕВА БОНЕВА (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"НОРД МЕДИА ХОЛДИНГ" ООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОД БЮТИ ЕООД на латиница "CODE BEAUTY" с ЕИК/ПИК 204268503 е основана на 4 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Норд Адвертайзинг", но на 2 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "КОД БЮТИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2016-10-04
Регистрация на фирмата

2016-10-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204268503 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-12-05

2019-06-14

2020-06-02
Промяна наименование
Името се сменя от Норд Адвертайзинг на КОД БЮТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Емил Берсински, 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Джеймс Баучер, 81, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Продуцентска дейност, реализиране на телевизионни предавания, рекламни кампании и промоционални услуги, рекламна дейност, консултантска дейност, организиране на частни и публични конкурси и събития, преотдаване и наемане на техника за извършване на телевизионни програми, производство на рекламни аудио и видео клипове, програмни, информационни, импресарски услуги, интернет услуги, медия и медийно планиране, както и извършване на всяка друга търговска дейност, незабранена от закона, при изискване на лиценз/разрешение на дейността се извършва след издаването му.
+ Извършване на фризьорски, бръснарски и козметични услуги; маникюр и педикюр; професионален грим; организиране и провеждане на обучения и курсове в сферата на разкрасителните процедури и фризьорството; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; извършване на рекламна дейност, рекламни и PR кампании, промоции, графичен дизайн и производство на печатни материали; мърчандайзинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма