Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ейре Фарм ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204271143
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 5, 2016 10:05
Наименование
Ейре Фарм
Транслитерация
Eyre Pharma
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 17Б, ет. 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, сделки с ... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, комисионна, спедиционна, превозна, складова и лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговска дейност у нас и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или след лицензиране там, където е необходимо по нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ива Иванова Петканова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ива Иванова Петканова 2 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Росен Силвиев Георгиев 2 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Росен Силвиев Георгиев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
4 лева (4 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ейре Фарм ООД на латиница "Eyre Pharma" с ЕИК/ПИК 204271143 е основана на 5 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР РОСЕН ГЕОРГИЕВ", но на 18 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "Ейре Фарм". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 15, 2017 15:11

Хронология

2016-10-05
Регистрация на фирмата

2017-08-18
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР РОСЕН ГЕОРГИЕВ на Ейре Фарм
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. „Козлодуй”, 183, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 17Б, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- първична извънболнична медицинска помощ, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, като дейностите за които се изисква лиценз или разрешение ще бъдат осъществявани след получаването им от компетентните органи.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, комисионна, спедиционна, превозна, складова и лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговска дейност у нас и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или след лицензиране там, където е необходимо по нормативен акт.

2018-05-15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма